BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: Impact între un autoturism și un autobuz lângă Palatul de Justiție din Baia Mare (foto)

Un accident în urmă cu puțin timp pe bulevardul Republicii din Baia Mare. Din primele informații reiese că în accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism și un autobuz. O persoană a suferit leziuni corporale.

Spre locul accidentului a fost trimis un echipaj al Ambulanței. Totodată, un alt echipaj al Ambulanței care trecea prin zonă a oprit la locul accidentului pentru a acorda primele îngrijiri.

Traficul rutier în zonă este îngreunat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 25 noiembrie, în jurul orei 12.30, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe strada George Coșbuc la intersecția cu bulevardul Republicii.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autobuz condus de un bărbat de 40 de ani din Remetea Chioarului a intrat în coliziune față spate cu un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani din Sălaj.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autobuz, respectiv o femeie de 65 de ani din Baia Sprie, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: Paul Paul

Te-ar putea interesa si

IPOTEZE MACABRE ALE CRIMEI ODIOASE DIN APA: UNII LOCALNICI SUSTIN CA AR FI FOST URMARITI PENTRU CA AR FI SCOS BANI PENTRU NEPOTI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

SPJ Salvamont Maramureş intervine pentru căutarea unei femei dispărute în zona Remeţi – actualizare

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Șoferul unui TIR beat criță s-a răsturnat cu mastodontul plin cu cherestea la Moisei – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.