Recomandate

VIDEO: Evenimentul caritabil ”Îngeri pentru patrupezi”, un real succes

Ieri a avut loc evenimentul caritabil ”Îngeri pentru patrupezi”, care are drept scop oferirea de donații către adăpostul de câini din Baia Mare. Manifestarea s-a bucurat de un real succes și a reunit peste 80 de participanți.

Peste 80 de persoane au participat la Restaurantul La Gourmet din Baia Mare ieri seară unde s-a desfășurat evenimentul caritabil ”Îngeri pentru Patrupezi”. Manifestarea a fost în memoria fondatorului restaurantului, Majoros Csaba Andrei, iar banii adunați vor fi donați Asociației Salvați Animalele Baia Mare.

Acțiunea s-a bucurat de un real succes. Pentru oamenii care zilnic se află alături de cățeii fără stăpân din adăposturi, acest sprijin este primit cu brațele deschise și ele este mai mult decât necesar.Pe parcursul serii, invitații au putut să ia parte și la o licitație, unde au fost puse la bătaie mai multe creații artistice, fiind vorba despre lucrarile artistilor Iolanda Gherghel si Stelian Blagoslov, dar și diverse vinuri și cognacuri de colecție. Și acestea au fost apreciate de public și revendicate aproape în totalitate.

Tânăra artistă Ana Fericean şi Andrei Bencze cu formaţia au încântat publicul cu muzica pregătită special pentru acest eveniment.

A fost prima ediție a evenimentului ”Îngeri pentru patrupezi”, încheiat cu un real succes.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Fațada sediului Remin Baia Mare se dezintegrează, punând în pericol trecătorii

Vasile Dale

DOLIU ÎN ÎNVĂŢĂMÂNT: Natalia Gherghel, profesoară la Şcoala „Dimitrie Cantemir” s-a stins din viață

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Zăpadă pe DN18 în pasul Prislop la Borșa – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult