BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SARASĂU: Doi tineri au fost blocați cu mașina de câțiva borfași. Unul a fost atacat cu o drujbă și lovit intenționat cu mașina. Apoi li s-a furat și mașina – ACTUALIZARE

Unul dintre protagoniștii incidentului este fiul unui patron din Călinești, cunoscut ca fiind un scandalagiu notoriu, având numeroase alte fapte de natură penală la activ. În trecut acesta a tras cu o armă de foc într-o benzinărie și a fost implicat în numeroase scandaluri, acte de violență etc. De fiecare dată, acesta a fost făcut scăpat de către polițiști, scandalagiul având bani suficienți pentru a-și rezolva dosarele.

După ce cei doi tineri agresați au scăpat de furia celor patru scandalagii, aceștia au fost urmăriți în trafic cu mașina, iar pe raza localității Sarasău le-a fost blocată calea, fiind obligați să oprească. Agresorii i-au forțat pe cei doi tineri să iasă din mașină, atacându-i cu pumnii și picioarele. Cei doi s-au apărat cât au putut și a pornit o adevărată bătaie în stradă, unul dintre agresori suferind mai multe răni prin lovire. Văzând că cei doi ripostează, unul dintre agresori a luat din mașină, un BMW, o drujbă, atacându-i pe cei doi tineri. Unul dintre aceștia a suferit mai multe răni pe corp, provocate prin tăiere cu lama drujbei.

Un alt agresor a urcat la volanul mașinii victimelor, a plecat de pe loc și l-a lovit intenționat cu mașina pe unul dintre tinerii agresați, acesta zburând cca 5 metri până în șanț. Agresorii au plecat cu ambele mașini, atât a lor cât și a victimei și, potrivit martorilor, și cu o sumă de bani furată de la una dintre victime. În urma incidentului, cel puțin trei tineri au ajuns la spital (cele două victime și unul dintre agresori). Unul dintre ei este în stare mai gravă, fiind internat la Spitalul județean Maramureș, iar alții doi au primit îngrijiri medicale la Spitalul municipal Sighet.

Culmea este că Poliția nici măcar nu i-a testat pe agresori pentru consum de alcool sau de droguri, susțin martorii. Tot aceeași martori au mai declarat pentru Sighet 247 că cel mai probabil Poliția va îngropa acest incident iar agresorul cu drujba, mare fiu de patron, va scăpa și de acestă dată. Sursele noastre au arătat că cel puțin una dintre victime nu va dori să își retragă plângerea sau să se împace, dorind ca agresorii să fie trași la răspundere și să nu mai fie liberi pentru a mai comite astfel de acte de violență.

Sighet 247 a solicitat un punct de vedere către IPJ Maramureș, însă nu a fost trimis niciun răspuns. În măsura în care vom primi un comunicat de la Poliție, îl vom publica.

Sursa sighet247.ro.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 25 noiembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău, au fost sesizați de către un bărbat de 31 de ani din Sighetu Marmației, cu privire la faptul că în jurul orei 21.00, a fost agresat fizic pe raza localității Sarasău.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, în care se afla și apelantul în calitate de pasager, a fost oprit de un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din Sighetu Marmației, în care se mai aflau doi bărbați în calitate pasageri.

Aceștia s-au agresat fizic reciproc.

De asemenea, autoturismul în care se afla apelantul a fost furat, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, acesta a fost găsit azi, 26 noiembrie, abandonat pe raza comunei Săpânța, prezentând distrugeri.

În urma evenimentului, trei bărbați au ajuns la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, furt, distrugere și respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un rănit după ce s-a izbit de un podeţ din beton la Bogdan Vodă (actualizare)

Redactie

VIDEO: Nouă turişti din Ungaria, coborâţi în siguranţă de salvatorii montani borşeni după 15 ore de căutări

Redactie

Cu credință și încredere în oameni!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.