BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandateTara Codrului

FOTO: A ajuns cu mașina pe arătură la Budești. Minor căzut cu motocicleta la Urmeniș (actualizare)

Un eveniment rutier s-a produs pe raza localității Budești, Maramureș. Șoferul unui autoturism cel mai probabil nu a adaptat viteza la condițile unui carosabil umed și alunecos, a părăsit șoseaua, a intrat în șanț, apoi într-un gard. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Șoferul a ieșit din autoturism și ar fi plecat liniștit spre casă. Acesta nu a anunțat poliția despre evenimentul rutier în care a fost implicat. El are la dispoziție 24 de ore pentru a face acest lucru.

ACTUALIZARE: Șoferul autoturismului ne-a contactat în această după amiază. Este vorba despre o femeie din județul Cluj. Aceasta a precizat că în momentul accidentului era în autoturism cu un copil. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Femeia a precizat că a mers la Poliția Budești dar nu era nimeni la sediu. A sunat și nu a răspuns nimeni. Aceasta va anunța accidentul la Poliția Cluj.

URMENIȘ

Un alt eveniment rutier a avut loc aseară pe raza localității Urmeniș (oraș Ulmeni). Un adolescent în vârstă de 17 ani circula cu o motocicletă. Într-o curbă periculoasă, acesta nu a adaptat viteza și a căzut de pe aceasta. Minorul a suferit leziuni corporale, fiind preluat de un echipaj medical. A fost transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii au stabilit că motociclistul poseda permis de conducere categoria A1. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Se continuă cercetările pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE

Conform declarației celui care a condus motocicleta evenimentul rutier s-a produs din cauza a 4 câini care i-ar fi ieșit în față pe șosea. ”Pe unul chiar l-am călcat. Curba este una periculoasă, nu aveam viteză pentru că știu zona. Și poliția a stabilit acest lucru. Din ce știu proprietarul câinilor s-a ales cu dosar penal” a spus motociclistului.

ACTUALIZARE: IPJ Maramureș

Ieri, 25 noiembrie, la ora 16.36, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Urmeniș a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un moped condus pe D.J. 182B, de un tânăr de 17 ani din Băița De Sub Codru, a părăsit partea carosabilă într-o curbă și s-a răsturnat într-un șanț. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Răzbunare sau accident?: Atelier auto din Repedea mistuit de flăcări. Trei autobuze distruse (galerie foto)

Vasile Dale

TRAGEDIE: În drum spre Mănăstirea Bârsana, s-a izbit cu ATV-ul de un parapet și a murit

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: Descoperire macabră pe un câmp dintre Şurdeşti şi Făureşti. Este vorba de un bărbat de 55 de ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.