BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

O tânără din Maramureş şi-a salvat mama de la o bătaie cruntă. A sunat disperată la 112 să anunţe că tatăl ei este beat şi agresiv

A meritat să dea dovadă de curaj! O tânără din Maramureș a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a opri o agresiune între părinții ei. Potrivit Poliției Maramureș, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către o tânără, cu privire la faptul că tatăl său o bate pe mama sa.

Ieri, 26 noiembrie, la ora 18.49, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați de către o tânără, cu privire la faptul că tatăl său o agresează fizic pe mama sa.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 48 de ani și soțul acesteia, un bărbat de 59 de ani.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi agresat-o fizic și a amenințat-o pe femeie.

Din cauza stării de agitație, bărbatul a fost transportat de un echipaj S.A.J. Maramureș la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, secția Psihiatrie în vederea internării.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Protest la Prefectură din cauza crizei în industria lemnului. Scandal cu poliţiştii care au oprit camioanele

Redactie

SĂLAJ: O șoferiță din Maramureș a izbit o căruță care i-a apărut în faţă. Trei copii au fost răniţi (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: PROCURORII ÎNCURAJEAZĂ ULTRAJUL? Pentru lovirea unui polițist cu piciorul în gură a primit doar control judiciar!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.