BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

RÂMÂNE CUM S-A STABILIT: Colonelul Florișteanu rămâne 60 de zile sub control judiciar. Decizia e definitivă

Imediat după după ce procurorii militari de la Tribunalul Militar au decis punerea sub control judiciar a colonelului Florișteanu Petru Marcel, șef al Jandarmeriei Maramureș la momentul respectiv, acesta a contestat decizia. Astăzi, 28 noiembrie 2022, Tribunalul Militar Cluj Napoca a decis DEFINITIV: respinge plângerea!!!!

Soluția pe scurt: În temeiul art. 213 C.pr.pen., respinge ca nefondată plângerea formulată de inculpatul F.P.M., împotriva ordonanței procurorului emisă la data de 22 noiembrie 2022, în dosarul nr. 596/P/2022 al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, prin care s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 22 noiembrie ora 12.05 până la data de 20 ianuarie 2023, inclusiv. În temeiul art. 275 alin 2 C. pr.pen. obligă inculpatul F.P.M. la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Copie de pe dispozitivul încheierii se va comunica de îndată inculpatului, Birului de Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Maramureș și Poliției Municipiului Baia Mare (județ Maramureș). DEFINITIVĂ.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: Două victime după ce s-au răsturnat cu motocicleta pe Gutâi (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: A INCALCAT MARCAJUL CONTINUU IAR UN ALT AUTOTURISM A LOVIT-O SI S-A DAT PESTE CAP LA SOMCUTA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO – Incendiu la Spitalul Județean Zalău. 12 pacienți și o asistentă s-au autoevacuat

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.