BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE: Misiune contra-cronometru – O femeie gravidă stă să nască în Mocăniță pe Valea Vaserului

Apel de urgență la 112 după ce unei femei gravide i-ar fi sosit sorocul tocmai în ”creierii munților” pe Valea Vaserului. Femeia care prezintă dureri și contracții mari are nevoie de transport spre stația Novăț pentru a fi preluată de un echipaj al Ambulanței.

Din primele informații Mocănița este pe drum iar medicii o vor prelua pentru a o transporta la Centrul Primire Urgență a Spitalului Vișeu de Sus.

Deocamdată nu este clar dacă femeia este turistă sau dacă este localnică.



ACTUALIZARE

Femeia în vârstă de 24 de ani este din județul Alba și venise în vizită pe Valea Vaserului. Aceasta a fost preluată de echipajul Ambulanței din Vișeu de Sus și a fost dusă la Spital. Femeia era însărcinată în trimestrul 3 (38 septamâni). Sarcina este bine.

Anişoara Bumbuc – ghid turistic Mocăniţă: Prima dată a oprit trenul, după care a fost transportată în drezină, iar cu drezina a fost coborâtă jos, până la staţia Novăţ, unde a fost întâmpinată de ambulaţa care aparţine de spitalul orăşenesc Vişeul de sus. 

Turistă din tren: I-a venit rău, după care a chemat ambulanţa, a oprit câteva minute, a preluat-o, noi ne-am continuat drumul.

La spital, medicii au constatat că durerile nașterii erau false. Pacienta a rămas însă internată în spital. 

Anişoara Bumbuc – ghid turistic Mocăniţă: Turista este în siguranţă, a fost o alarmă falsă. Au fost nişte contracţii minore, dar ea se află în afara oricărui pericol.

După această peripeţie, tânăra şi copilul care urmează să se nască au primit abonament gratuit pe viaţă la mocăniţa care tranzitează traseul turistic de pe Valea Vaserului.

foto principal ilustrativ – sursa Daniel Andreica

Te-ar putea interesa si

L-AȚI VĂZUT? Fogarasi Istvan, căutat de familie şi poliţişti

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Șofer beat criță urmărit în trafic de poliție! 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Va fi reținut pentru 24 de ore (actualizare)

Vasile Dale

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS: Bărbat din cătunul RUNC (Buciumi) recidivist, arestat preventiv după ce a fost prins la volan cu 1,76 g/l alcool pur în sânge

Vasile Dale

1 mesaj

mo decembrie 4, 2022 at 1:48 pm

Mamele din ziua d azi :))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult