BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Dosar penal pe numele unui mascat de la IPJ Maramureș. Și-ar fi însușit 20.000 euro, bani ai unor rude – ACTUALIZARE

Un dosar penal a fost deschis la Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș pe numele unui angajat de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS). De la ”mascați” așa cum este cunoscut de marea majoritate a populației.

Conform informațiilor noastre obținute pe surse, deocamdată neconfirmate de IPJ Maramureș (am cerut deja un punct de vedere oficial) ”mascatul” ar fi luat cu împrumut o sumă de aproximativ 20.000 de euro de la două persoane, unchi și mătușă cu acesta, bani pe care nu i-ar fi înapoiat.

Cele două rudenii ale polițistului de la SAS ar fi depus plângere iar în acest moment ar avea loc o anchetă penală (abuz de încredere) dar și internă la IPJ Maramureș.Actualizare

Urmare a articolului de presă EXCLUSIV: Dosar penal pe numele unui mascat de la IPJ Maramureș. Și-ar fi însușit 20.000 euro, bani ai unor rude, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Urmare a sesizării depuse la Poliția Municipiului Baia Mare, la data de 17 noiembrie, de către o femeie de 68 de ani din Baia Mare, se efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Totodată, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări de către compartimentul de specialitate întrucât persoana reclamată are calitatea de angajat al IPJ Maramureș, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

foto principal ilustrativ arhivă

Te-ar putea interesa si

PROTECŢIA CONSUMATORILOR ÎN ACŢIUNE: Comerciantul care a amestecat aluatul pentru plăcinte cu bormașina a fost amendat cu 30.000 de lei

Vasile Dale

ULTIMA ORA: INCENDIU LA VISEU DE JOS. AFUMATOAREA SI PORCUL PUS LA AFUMAT – FACUTE SCRUM

Vasile Dale

Accesorii magice care îţi sporesc confortul personal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult