BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: Cinci victime, printre care trei copii, în urma unui teribil accident produs la limita dintre județele Maramureș și Satu Mare

Un grav accident rutier, soldat cu rănirea a cinci persoane, inclusiv trei copii, a avut loc în această seară în localitatea Apa din județul Satu Mare. Victimele au fost transportate la spitalele din Satu Mare și Baia Mare.

În urma accidentului rutier petrecut în această seară în localitatea Apa, 5 persoane (2 adulți, 3 copii) au fost rănite și transportate la Spitalul Județean Satu Mare, o persoană fiind transportată de Serviciul de Ambulanță al județului Maramureș la UPU Baia Mare.

Astăzi, la ora 17:10, prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgenta 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș „, al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN1C în dreptul localității Apa.



Din primele informații, toate victimele accidentului rutier sunt în stare conștientă. La fața locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor, un echipaj TIM, o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu 14 cadre militare și Serviciul de Ambulanță Județean din Maramureș. Intervenție în dinamică.

ACTUALIZARE – IPJ Satu Mare

La data de 4 decembrie a.c., în jurul orelor 17.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19 F, în localitatea Apa, posibil cu victime.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie care se afla la volanul unui autoturism și care circula dinspre localitatea Seini către localitatea Apa, la efectuarea unui viraj către stânga, nu s-ar fi asigurat corespunzător, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care se afla pe sensul opus de mers, condus de către un bărbat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

COD GALBEN: Maramureșul va fi lovit de ploi, grindină și vijelii începând cu ora 16

Vasile Dale

Taxa pe salubrizare s-a dublat! 14 lei/lună/persoană! Primăria și Consiliul Local Baia Mare vă urează La Mulți Ani 2022 (VIDEO)

Vasile Dale

OPINIE: Reacţia unui profesor de sport din Baia Mare, vaccinat cu AstraZeneca, la încercarea Guvernului de a ascunde faptul că lotul “problemă” este şi în România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult