Important

BAIA MARE: Se fac înscrieri în proiectul „Respect pentru bunici”

Proiectul „Respect pentru bunici” creează un răspuns comunitar integrat și adecvat pentru sute de seniori băimăreni aflați în situație de risc și marginalizare socială, respectând principiul egalității de șanse, a nediscriminării și a accesibilității persoanelor cu dizabilități.

Proiectul asigură creșterea calității vieții unui număr de 210 persoane vârstnice prin
dezvoltarea unui complex de servicii, structurat pe nevoile sociale identificate, respectiv: servicii de zi, furnizarea hranei calde la domiciliu prin serviciul social Masa pe roți, și valorificarea experienței de viață și a resurselor disponibile existente la persoanele vârstnice prin dezvoltarea Centrului de voluntariat.

Grupul țintă compus din persoane aflate în situații de dependență și/sau în risc de excluziune socială are următoarea structură:

  • 120 persoane beneficiază de servicii sociale în cadrul Centrului de Zi.
  • 50 persoane beneficiază de servicii sociale și furnizarea hranei calde la domiciliu prin serviciul social Masa pe roți.
  • 40 persoane sunt beneficiarii Centrului de Voluntariat.

Înscrierea în grupul țintă se poate face la numărul de telefon 0733 404 147, sau la adresa de e-mail [email protected]

Proiectul „Respect pentru bunici”, proiect al Municipiului Baia Mare implementat prin Direcția de Asistență Socială Baia Mare, SMIS 127397, este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Te-ar putea interesa si

2.668 de posturi scoase la concurs în școlile postliceale ale MAI

Redactie

4 dintre cele mai practicate jocuri de cărți din România

Vasile Dale

MANDAT DE EXECUTARE: Bărbat de 68 de ani din Satulung, condamnat la 6 ani închisoare cu executare pentru agresiune sexuală în formă continuată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.