BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Tragedie la Sighet. Bărbat căzut pe carosabil iar maşină a trecut peste el. A murit la Spital (actualizare)

Incident deosebit de grav în această seară pe DN 18, la ieşire din Sighetu Marmaţiei. Şoferul unui autoturism a observat în ultimul moment că în mijlocul şoselei se află căzut un bărbat.

Din păcate nu a reuşit să-l evite, astfel că maşina a trecut peste el. Un echipaj al ambulanţei a sosit la faţa locului şi a început manevrele de resuscitare, cu toate că leziunile erau extrem de grave.

Victima a încep să prezinte semne vitale astfel că l-au intubat şi au pornit cu el spre Spitalul din Sighet. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis un dosar de cercetare penală pentru a afla ce s-a petrecut cu victima. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ce spune IPJ Maramureș

În această seară, la ora 20.01, polițiștii din Sighetu Marnației au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18, în Tisa.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 50 de ani din Rona de Sus, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția municipiului Sighetu Marmației către Bocicoiu Mare, a trecut cu roțile din dreapta peste un bărbat de 57 de ani din Sighetu Marmației, care s-ar fi aflat întins pe mijlocul sensului de deplasare al autoturismului.

Victima a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar din nefericire bărbatul a decedat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE JOS: Impact între trei maşini, soldat cu două victime (foto)

Vasile Dale

Bogdănel Gavra – vocea cetățenilor!

Vasile Dale

ULTIMA ORA: ACCIDENT CU DOUA VICTIME PE DN18 LA RONA DE SUS

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.