Important

FOTO: Jandarmii Postului Montan Țibleș și cei din Târgu Lăpuș, Moş Nicolae la o familie din Rogoz

 A devenit deja o tradiție ca în preajma marilor sărbători religioase, jandarmii maramureșeni să sprijine anumite cazuri sociale. Acum, cu ocazia sărbătorii religioase dedicată Sfântului Ierarh Nicolae făcătorul de minuni, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Țibleș și cei din Târgu Lăpuș și-au propus să aducă un strop de bucurie celor trei copii ai unei familii din Rogoz, copii cu vârsta între 3 și 14 ani.    

Ajutorarea acestora a fost posibilă prin implicarea colegilor noștri, care au declanșat o activitate caritabilă pentru a veni în sprijinul acestei familii. Neașteptat de mare a fost ecoul acestei acțiuni întrucât jandarmii s-au mobilizat, au reușit să adune atât bunuri materiale, îmbrăcăminte, încălțăminte, electrocasnice, dar și bani. Au venit cu ele ieri, în ajun de sărbătoare și au reușit să aducă un strop de bucurie, considerând că este de datoria lor să-i ajute pe acești copii de Moș Nicolae.
Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă vom mai organiza astfel de activităţi şi credem că, prin efortul comun, vom reuşi să aducem o rază de lumină în viaţa celor cu care soarta poate a fost mai puțin generoasă.

Te-ar putea interesa si

36 DE CONTROALE: Polițiștii au acționat pentru prevenirea faptelor ilicite în domeniul silvic și piscicol

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Gunoiul maramureșenilor, manipulare sau linșaj mediatic?”

Redactie

MARAMUREȘ | CĂLĂTORIA | CU HĂRȚI VECHI 100 DE ANI PRIN ROMÂNIA DE ASTĂZI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult