Important

Proiectul „Respect pentru bunici”: Peste 100 de seniori din diferite categorii sociale participă la activități de petrecere a timpului liber

În cadrul Centrului de zi realizăm activități variate care garantează seniorilor băimăreni creșterea calității vieții și a implicării sociale.

Cu ajutorul experților implicați: Expert asistent social, Expert psiholog, Asistent medical, Expert terapeut ocupațional și Expert animator social în furnizarea unui program de activități variate, înlăturăm sentimentul de izolare socială pentru creșterea stimei de sine, petrecerea timpului liber, comunicare, pentru valorizarea fiecărei persoane și înlăturarea sentimentului de inutilitate. Toate activitățile sunt orientate către o atitudine nediscriminatorie față de beneficiari.

În prezent, peste 100 de seniori din diferite categorii sociale participă la diverse activități de petrecere a timpului liber (vizionări de filme, terapie prin mișcare, art-terapie, meloterapie, cerc de poezie, curs de limba engleză, educație pentru sănătate etc.), deplasări cu diverse ocazii și beneficiază de servicii socio-medicale și consiliere psihologică.

„Centrul de Zi e locul unde mă simt mereu tânără, de unde plec încărcată cu amintiri pozitive și informații valoroase primite de la oameni atenți la nevoile noastre. Vă așteptăm în cadrul Centrului de Zi, să vă bucurați de activități variate și interesante!”, sunt cuvintele doamnei Maria, beneficiară a Centrului de Zi din cadrul proiectului „Respect pentru bunici!”.

Înscrierea în grupul țintă se poate face la numărul de telefon 0733 404 147, sau la adresa de e-mail [email protected]

Proiectul „Respect pentru bunici”, proiect al Municipiului Baia Mare implementat prin Direcția de Asistență Socială Baia Mare, SMIS 127397, este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Într-un stat civilizat care apără drepturile cetățenilor, protejarea victimelor violențelor de orice fel reprezintă un obiectiv major, care necesită o legislație fermă în domeniu”

Redactie

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș și Biroul Siguranța Școlară s-au aflat la mai multe unități de învățământ de pe raza localităților Vișeu de Sus și Vișeu de Jos

Redactie

DIN 17 IUNIE: Trafic reluat prin PTF Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.