BREAKING NEWSEvenimentTara Chioarului

Un biciclist beat criță din Șomcuta Mare a ieșit de pe șosea și a căzut pe caldarâm. A fost preluat de echipajele medicale

Azi-noapte, polițiștii băimăreni au intervenit la un alt accident rutier produs pe strada Dumbravei din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 28 de ani din Șomcuta Mare, circulând în calitate de biciclist pe strada Dumbravei, dinspre bulevardul Unirii, înspre strada Mihai Eminescu, a părăsit partea carosabilă și a căzut pe acostamentul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma impactului, biciclistul a suferit vătămări corporale, motiv pentru care acesta a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.



În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Baia Sprie, Seini și Ulmeni

Azi-noapte și ieri, polițiștii din Baia Sprie și Seini au depistat în trafic două autoturisme, care circulau pe D.N. 18, strada Câmpului din Baia Sprie și pe strada Eroilor din Seini, conduse de doi bărbați de 29 și 39 de ani din Dănești și Seini.

În urma testării alcoolscopice a acestora, etilotestul a indicat rezultate de 0,51 și 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii din Ulmeni au oprit pentru control în localitatea Chelința, un autoturism, la volan aflându-se o tânără de 22 de ani din Chelința.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

Alegerea conștientă a unui cazino online și jocul responsabil

Vasile Dale

PRIMUL ACCIDENT MORTAL DIN ACEST AN ÎN JUDEŢ: Un pieton a murit după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul a fugit de la faţa locului

Vasile Dale

DUPĂ 7 ANI, AU VENIT SĂ VADĂ MINUNEA! Un pod așteptat de ani și ani, inaugurat cu fanfară, purceluşi la proţap și focuri de artificii mai ceva ca la Revelion

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult