BREAKING NEWSImportantRecomandate

VIDEO: A FOST DE VIS – Concert senzațional organizat de IMOBILIARE BAYZA pentru strângere de fonduri pentru adăposturile de animale din Baia Mare

”La orice trebuie să ai noroc în viaţă, dar mai ales la Oameni”. Acesta a fost motto-ul unei acțiuni caritabile organizate în Baia Mare de Imobiliare BAYZA pentru a ajuta adăposturile de animale de pe raza municipiului Baia Mare.

Concertul caritabil a avut loc vineri seara la Restaurantul STADION din Baia Mare, evenimentul bucurându-se de faptul că toate biletele au fost vândute.

Participanții au avut parte de recitaluri de muzică folk, pop, rock si pop rock, country alături de: Patrick Mureșan, Adi Vezentan, Cosmin Lauran, Sick’s Generation, Grup Folk Clasic – Diana și Ioan Horvath-Bugheșiu, The Speakers,  Rock’n’Roll City. În pauze, bună-dispoziția a fost sigurată de excelentul comediant Sorin Tănase!

„Prieteni cuvântători cântă pentru Prieteni necuvântători” ediția a-V-a, s-a încheiat. Mulțumim din suflet tuturor! Suma totală din sponsorizări, donații și invitații este de 12.720 lei plus 200 Euro! Sunt copleșit. Mulțumim încă odată Sfara Tours Baia Mare, Complex La Nuci, Inside Media, PLUS TV Maramureș, ZiarMM.ro, Direct MM, www.vasiledale.ro” a transmis organizatorul Imobiliare Bayza.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: UN SOFER A INTRAT CU MASINA INTR-UN STALP DE LA RETEAUA DE ILUMINAT STRADAL DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

TÂLHĂRIE LA IADĂRA: Un bărbat a intrat peste o bătrânică și a încercat să o violeze. Nu a reușit, așa că a jefuit-o. A fost arestat preventiv (actualizare 2)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂTOR – Polițiști locali din Baia Sprie umiliți de un ”bombardier” cu Porsche Cayenne

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.