BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Granița României cu Ucraina închisă. NU se intră și nu se iese prin PTF Sighet și PTF Halmeu (actualizare)

Din cauza unor disfuncționalități la sistemul informativ ucrainean începând cu ora 18.25 au fost închise punctele de trecere ale frontierei româno-ucraineane de la Sighetu Marmației și Halmeu.

În acest moment în PTF Sighetu Marmației nu se află nicio persoană în așteptare pentru a trece în Ucraina sau pentru a intra în România.

În PTF Halmeu sunt două autotrenuri care vor să iasă din România spre Ucraina.

Oficial nu se cunoaște cauza defecțiunilor însă se bănuiește faptul că sistemul informativ nu funcționează din cauza penelor de curent din țara vecină, cauzate de bombardamentele rușilor.

ITPF Sighetu Marmației

”Azi, începând cu ora 18.25, traficul prin Punctele de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației și Halmeu s-a întrerupt din cauza unor disfunctionalitati ale sistemului informatic ucrainean. În acest moment, in PTF Sighetu Marmatiei, pe sensul de ieșire din România, nu avem masini si nici pietoni in asteptare, iar in PTF Halmeu vorbim de 2 camioane pe sensul de iesire. Odată cu remedierea situației, conducerea ITPF Sighetu Marmației va dispuse toate măsurile aflate în competența instituției, în vederea fluidizării traficului” transmite ITPF Sighetu Marmației prin biroul de presă.

ACTUALIZARE 2

Īncepând cu ora 19.45, traficul prin Punctele de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației și Halmeu, atât pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire, s-a reluat. În momentul de față, nu sunt timpi de asteptare.

foto ilustrativ arhivă

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI SILVICE: Trei tineri prinşi după ce au furat mai mulţi arbori din localitatea Tisa

Redactie

SUSŢINEA CĂ AVEA RELAŢII PESTE TOT: Un maramureşean a fraierit 27 de oameni cu peste 50.000 euro

Redactie

VIDEO / ALERTĂ AZI-NOAPTE ÎN BAIA MARE: Polițiștii au pornit în căutarea unui tânăr beat și drogat la volan

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.