Eveniment

PE ŞOSELELE DIN JUDEŢ: Beat la volan (1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat) depistat de poliţiştii din Baia Sprie, un alt şofer prins fără permis la volanul unui autoturism radiat

Ieri, 10 decembrie, la ora 13.50, în timp ce polițiștii din Baia Sprie efectuau serviciul de patrulare pe strada Câmpului din oraș, au oprit pentru control un autoturism care circula dinspre Baia Mare înspre Baia Sprie.

La volan a fost identificat un bărbat de 66 de ani din oraș. Acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Centrul de Permanență din Baia Sprie, unde i-au fost recoltate mos biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ieri, 10 decembrie, la ora 18.40, în timp ce polițiștii din Ulmeni efectuau supravegherea și controlul traficului rutier pe D.J. 108/E, în localitatea Asuaju de Sus au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din localitate.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul a fost radiat din circulație în octombrie 2022.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

DIN CAUZA POLEIULUI / ACTUALIZARE: Mai multe mașini ajunse în șanț pe dealul Hera. Administratorul de drum, sancţionat (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Tribunalul Maramureş explică de ce ucraineanul evadat a fost plasat în arest la domiciliu

Redactie

MOARTE STUPIDĂ: Rupt de beat, a căzut într-un pârâu din Săbişa, unde şi-a găsit sfârşitul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.