Important

Balul Caritabil „Bănuț pentru Suflețel”, în 17 decembrie, la Lăpuşel

În data de 17.12.2022, orele 17:00, la Golden Star, Lăpușel se sărbătoreşte cea de-a 20-a ediție a Balului Caritabil „Bănuț pentru Suflețel”, cu o nouă înfațișare, dar cu aceeași energie magică.

În anul 2003, o mână de oameni dau startul unui proiect cu strângere de fonduri, care își dorește să ajute comunitatea; încep ateliere în cadrul cărora se realizează felicitări cu tematică de iarnă, organizează spectacole cu diverse scopuri caritabile și pun astfel primele cărămizi pe fundația celui mai longeviv proiect marca Rotaract District 2241 România și Republica Moldova – „Bănuț pentru Suflețel”.

De la an la an, membrii noi își pun amprenta asupra acestui proiect, îl dezvoltă și îl transformă; proiectul prinde vizibilitate și i se alătură o serie de artiști consacrați, dintre care îi menționăm pe: Paula Seling, Orsolya Vari, Frații Petreuș, Casandra Maria Hauși, Subcarpați, Maria Răducanu, The Nordic Fidler´s Block, Corala Armonia.

Obiectivele propuse și ulterior îndeplinite sunt diverse: alcătuirea de pachete pentru nevoiași, dotarea unor adăposturi locale pentru câini, reabilitarea unor case de tip familial din Baia Mare, acordarea de burse de excelență, îmbunătățirea facilităților pentru persoanele cu dizabilități, renovarea secției de pediatrie a Spitalului Județean Maramureș.

Privind la tot ce au construit cei dinaintea noastră prin proiectul „Bănuț pentru Suflețel”, înțelegem valoarea moștenirii lăsate și ne dorim doar să o aducem în actual, să onorăm tradiția și să îi oferim șansa unui nou început. Astfel, cu ocazia ediției aniversare cu numărul 20, proiectul „Bănuț pentru suflețel” devine „Balul Rivulus”, un nume cu valențe importante pentru comunitatea băimăreană.

Susținerea artei ca formă superioară de educație este un lait motiv esențial al clubului nostru. Performanța și excelența trebuie sprijinite – și nu doar cu aplauze. Datoria morală a societății este de a continua munca pedagogilor și de a fi aerul de sub aripile tinerelor talente.

Acum e timpul să susținem copiii de la Școala Populară de Artă „Liviu Borlan” prin fapte concrete. Așadar, scopul acestei ediții este achiziționarea unei pianine acustice, în valoare de peste 4000 de euro, pentru elevii care studiază acest instrument și care au performanțe incredibile, luând premiu după premiu.

Vă așteptăm să fiți alături de noi, la „Balul Rivulus” care va avea loc în data de 17 Decembrie 2022, începând cu ora 17:00, la sala de evenimente Golden Star din Lăpușel. Invitațiile se pot achiziționa de la:
Sabau Cristian Andrei – nr. Tel: 0754978128
Alex Sturz – Nr. tel. 0754 283 479
Prețul unei invitații este de 250 de lei.
De asemenea, puteți contribui cu donații pentru susținerea cauzei noastre în contul clubului Rotarcat Club Baia Mare.
IBAN: RO93 RNCB 0856 1615 3657 000, CIF19202892 .

Te-ar putea interesa si

Detectoare de fum gratuite pentru români. Maramureșul printre județele în care se montează gratuit

Vasile Dale

FIŢI PRUDENŢI! Au pretins că efectuează reparaţii la instalaţiile sanitare şi au sustras din casa unei băimărence 1.450 de lei

Vasile Dale

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.