BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO/FOTO: Iarnă și-a intrat în drepturi în Maramureș. Baia Mare acoperită de zăpadă, utilajele de deszăpezire ”ascunse” de ochii șoferilor (actualizare)

Iarna și-a intrat în drepturi în Maramureș. Ninge în întreg județul însă la munte zăpada proaspăt depusă măsoară 8-10 centimetri.

Primele probleme au apărut în DN18 Baia Mare – Sighetu Marmației, în pasul Gutâi. Acolo un autotren nu mai poate urca muntele și a rămas înțepenit pe sensul de urcare. Zăpada depusă pe carosabil este de 1-2 cm. Drumarii acționează cu utilajele însă ninsoarea ninge abundent și se depune în câteva minute. În zona respectivă se circulă alternativ pe un singur sens.

Polițiștii roagă șoferii să nu pornească la drum fără a avea mașinile echipate de iarnă. Camioanele mai mari de 3,5 tone să aibă lanțuri când trec prin pasul Gutâi.



sursa foto: Mihai Abraham

În șanț pe DN18 B

Carosabilul alunecos și oboseala la volan a dus la proeducerea unui eveniment rutier pe DN18B Baia Mare – Târgu Lăpuș, în zpna fostului popas Regal. Un autoturism a părăsit șoseaua oprindu-se într-un șanț. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

DJ Ruscova – Poieni acoperit de omăt

Zăpadă pe carosabil este și pe drumul județean 187 Ruscova – Poieinile de Sub Munte. Cititrii noștri spun că până la această oră nu a intervenit niciun utilaj de deszăpezire.

Drumarii au fost ”treziți” de publicarea acestui articol și au ieșit pe drum pentru a-l curăța și pentru a arunca material antiderapant.

Baia Mare, străzile acoperite de omăt

În seara zilei de luni ninsorile au început să cadă abundent și peste municipiul Baia Mare. La ora 22.00 cititorii noștri ne-au trimis imagini video de pe principalele bulevarde ale orașului: acestea erau complet acoperite de zăpadă, utilajele de dezăpezire lipsind cu desăvârșire din trafic. Probabil cei 490 de lei (cel mai scump tarif de dezăpezire din România, li se pare micuț celor care se ocupă cu dezăpezirea orașului)

Te-ar putea interesa si

SE AFUNDĂ ÎN MOCIRLĂ: Primarul Mătieș vrea drept la replică ”hăpt” ca la televiziune. Doar că ghinion: suntem oline. Ne-a pârât ”conducerii”, adică chiar administratorului unic al site-ului. Adică EU

Vasile Dale

VIDEO – ACTUALIZARE TRAGEDIE VAD: Un mort și 5 răniți (doi copii) după ce s-a izbit violent cu mașina de un podeț

Vasile Dale

EXCLUSIV: Atenție maramureșeni – Hotărârea CJSU Maramureș NU ESTE OBLIGATORIE!!!! Nimeni nu vă poate amenda dacă nu aveți mască de protecție

Vasile Dale

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult