Eveniment

CÂMPULUNG LA TISA: Bărbat înecat în Tisa – ACTUALIZARE

foto: https://www.craiovaforum.ro

Azi, în jurul orei 08.45, īn zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, județul Maramureș, a fost descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa. Acesta a fost găsit pe malul românesc, pe direcția localitații Câmpulung la Tisa. În cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE

         Ieri, 14 decembrie a.c., polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați de către lucrătorii Poliției de Frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației cu privire la faptul că, în albia râului Tisa se află cadavrul unei persoane.

         În urma deplasării la fața locului, echipa operativă a constatat faptul că, la o distanță de aproximativ 50 de metri față de malul râului Tisa a fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 30-35 de ani.

         Corpul neînsuflețit a fost scos din albia râului și transportat la prosectura Spitalului Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

         În continuare, se efectuează verificări pentru stabilirea identității cadavrului, împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului.

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT RUTIER: Patru victime, una încarcerată, în urma unui accident rutier la Tarna Mare. S-a solicitat elicopterul SMURD (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

BÂRSANA: Percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice

Vasile Dale

INTERVIU: ”Avem un blocaj administrativ parțial la nivelul Municipiului Baia Mare”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.