BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Un ucrainean ”a fugit” din calea războiului cu 320.000 de euro ascunşi într-o sacoşă (actualizare)

Peste 300.000 euro au fost descoperiţi în geanta unui cetățean ucrainean de către autorităţile de frontieră din PTF Halmeu cu ocazia controlului la intrarea în țară. Banii, pe care bărbatul nu i-a declarat, au fost reținuți până la clarificarea situației.

În această dimineață, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetățean ucrainean în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit o geantă în care se afla suma de 319.650 euro, bani nedeclarați la controlul de frontieră. La verificări, şoferul a declarat că geanta îi aparține, iar banii sunt ai lui. Acesta a mai declarat că dorea să ajungă în Italia, de unde urma să cumpere mai multe mașini, pe care, mai apoi, să le ducă spre vânzare în Ucraina. Însă nu a putut prezenta niciun document justificativ și nici nu a declarat suma pe care o avea asupra sa conform legislației în vigoare.


În acest caz, întreaga sumă de bani a fost reţinută până la clarificarea situației, urmând ca ulterior să fie luate măsurile în consecință.

ACTUALIZARE

Conform surselor noastre bărbatul din Ucraina este din zona Cernăuți. Acesta avea în microbuz încă șase femei care ar fi trebuit să ajungă în Italia. Deși acesta a declarat că banii reținuți de autoritățile române i-ar fi folosit pentru a cumpăra mașini din Italia, acesta nu a putut justifica cu documente suma respectivă. Ucraineanul a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că nu a declarat banii înainte de a intra în România. Mai mult, în urma verificărilor amănunțite, s-a aflat că același bărbat a mai trecut granița Ucrainei cu Polonia tot cu o sumă mare de bani pe care nu a declarat-o. A fost prins și atunci iar banii au fost reținuți. În acest moment el este audiat la sediul Poliției de Frontieră Halmeu.

Te-ar putea interesa si

IMAGINI SOCANTE: ILYES LORAND DE LA PRODANCE 2000 SE RETRAGE DIN TOATE PROIECTELE SI PARASESTE ROMANIA. VEZI MOTIVUL (VIDEO)

Vasile Dale

DE MOŞ NICOLAE AU ASMUŢIT POLIŢIA PE OAMENI: Organizatorul şi trei persoane au fost amendate pentru că ar fi încălcat legea în Centrul Vechi

Redactie

A AJUNS ÎN MARAMUREŞ: AVEM pestă porcină africană la Ieud. MII DE TURISTI DAR SI CRACIUN IN MARAMURES IN PERICOL!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult