BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

O femeie din PSD dusă la audieri din sediul partidului. A fost reținută și dusă în arestul IPJ Maramureș pentru 24 de ore (ACTUALIZARE)

O anumită parte a presei a anunțat faptul că au fost descinderi la sediul PSD Maramureș și că secretara filialei a fost ”arestată preventivă pentru 24 de ore”!!!!. De o asemenea arestare preventivă, sincer, nimeni nu a mai auzit.

În fine. Să vă spunem noi ce s-a întâmplat. Polițiștii au fost într-adevăr la sediul Partidului Social Democrat. Acolo i-au adus la cunoștiința unei femei (membru PSD) fără funcție în partid, Rodica Covaci că este invitată să vină la audieri. În sediul instituției nu a avut loc nicio percheziție. Totodată în acest caz au lipsit mascații, lucru obișnuit în cazul unei adevărate percheziții.

În timpul audierilor procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru următoarele 24 de ore, această fiind dusă în arestul IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE

”Nu a fost nicio descindere la sediul PSD Maramureș. Am înțeles că este o problemă cu un membru al organizației, în persoana dnei Rodica Covaci, care a fost invitată către Parchet pentru a da anumite declarații. Am înțeles că s-a dat mandat de reținere pentru 24 de ore. Nu cunosc problemele sau acuzațiile care i se aduc. Cert este că nu are absolut nicio treabă cu PSD Maramureș, până la urmă fiecare trebuie să își rezolve problemele personale iar justitia să își facă datoria. Nu, dânsa nu este secretara partidului. Aceștia sunt aleși iar doamna Covaci NU ARE NICIO FUNCȚIE nici la nivel județean, nici la nivel municipal” ne-a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

în actualizare. Sursa foto: facebook.com/Rodica Covaci

Te-ar putea interesa si

FURT ÎN BAIA SPRIE: Au distrus un gard, apoi au furat dintr-o locuinţă scule şi unelte. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore

Redactie

Doi sigheteni și un ruscovean cu buletine medicale false COVID-19 prinşi când se îmbarcau pe aeroportul din Cluj spre Madrid

Vasile Dale

Punctul feroviar de frontieră Câmpulung la Tisa a fost redeschis după 15 ani

Redactie

2 mesaje

vera decembrie 16, 2022 at 5:56 pm

Se stie ca fara pile si bani nu poti obtine un post la stat chiar daca ai pregatirea necesara.Numai cei prosti si incapabili dau bani sa-si cumpere un loc de munca.Spagarii ar trebui sa stea la mititica vreo 20 de ani ,cel putin,iar cei cu sume mari pedeapsa capitala.Ar trebui sa verifice averile tuturor celor care au lucrat in functii la institutii publice toata viata si sant baroni.Majoritatea populatiei o duce foarte greu,de abia au cele necesare .Mare rusine sa te ocupi de asemenea lucruri.Domnul Zetea zicea ca nu e secretara dar era la psd,care-i adevarul.Tot aparatul bugetar este plin de persoane care nu stiu pe ce lume traiesc,vine salariul,vineri zi scurta si pana luni liber.Privatul munceste zi si noapte si vai de capul lui

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.