BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: 2 persoane rănite după ce o șoferiță nu a acordat prioritate unei mașini pe strada 22 Decembrie din Baia Mare (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în această seară pe strada 22 Decembrie intersecția cu strada Avram Iancu din Baia Mare.

Conform informațiilor noastre o șoferița a ieșit de pe strada Avram Iancu fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul prioritar (22 Decembrie). În urma impactului violent mașina șoferiței a fost întoarsă pe carosabil iar cealaltă mașină a ajuns pe trotuarul din stânga direcției de deplasare.

Două persoane au suferit leziuni corporale. Ambii răniți au fost în mașina condusă de șoferiță. Ei au primit primul ajutor de la un echipaj SMURD. Unul dintre aceștia a fost dus la Spitaluk Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii i-au testat pe ambii șoferi rezultatul fiind zero. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămătare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 17 decembrie,la ora 21.40, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier la intersecția străzilor Avram Iancu și 22 Decembrie.

La fața locului, polițiștii au identificat o femeie de 26 de ani din Baia Mare, care a condus un autoturism pe strada Avram Iancu, iar când a ajuns la intersecția cu strada 22 Decembrie, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din municipiu, oprindu-se în gardul unui imobil.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără să rămână internată. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DREPTATE CU PUMNUL: Nouă femei bătute şi agresate într-o singură zi

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM: Zeci de persoane vindecate de COVID-19 au donat sânge pentru băimăreanca de 25 de ani, internată în stare gravă la spital

Redactie

FOTO: Entuziasm la Aeroportul Internațional Maramureș

Vasile Dale

1 mesaj

Escu decembrie 18, 2022 at 1:31 am

Daca iau permisul toate xxx!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.