BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO: Probleme la galeria minieră Breiner. Apele toxice au inundat DJ109F în Băiuț

”Probleme la galeria Breiner. Din cauza cantităților semnificative de precipitații, galeria Breiner a cedat. S-au deversat aluviuni în râul Lăpuș și DJ 109 F a fost inundat” anunță Primăria comunei Băiuț pe pagina de socializare.

”Au intervenit angajații primăriei Băiuț, alături de pompierii voluntari!

Amintim faptul că în 27 martie 2018, digul galeriei a fost crăpat tot din cauza cantității mari de precipitații, stergând totul în cale pe o rază de metrii buni și distrugând asfaltul de pe DJ 108 F.

Le mulțumim celor care sunt mereu alături, la orice problemă, la orice oră, dispuși să ajute comunitatea! Astăzi fiind a doua intervenție cauzată de precipitațiile semnificative” este postarea administrației publice locale.

Foto: Primăria Băiuț/facebook.com

Te-ar putea interesa si

INCONȘTIENȚI PE ȘOSELELE DIN MARAMUREȘ: Impact frontal evitat in ultiul moment – Polițiștii de la rutieră sunt legați la mâini de o legislație rutieră tâmpită (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Cum petrec turiştii în Bucovina şi Maramureş de Sărbători. Imagini cu colinde şi petreceri de pomină la Vișeu de Sus

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: În desfășurare – Percheziții la Borșa. Intervin 2 dube cu mascați și 4 Duster-uri cu polițiști

Vasile Dale

2 mesaje

mosu decembrie 17, 2022 at 11:20 pm

de la ultimul dezastru la mina de la baiut nu sa facut nimic ,au omorat toti pesti din raul lapus ,povstea se repeta cei platiti sa neutralizeze otrava care iese din mina nu au facut nimic ,si asa va fi si de aceasta data nu se va face nimic

Raspunde
Escu decembrie 18, 2022 at 1:33 am

Reminul este de vina ! Toti care au fost la conducere, au vandut totul la fier vechi ! Dupa ei, potopul !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.