BREAKING NEWSNationalRecomandate

Foto – Aglomeraţie mare la Petea. Românii vin acasă de sărbători – ACTUALIZARE

Informaţii de ultimă oră de la frontieră. În acest moment, traficul prin punctele de trecere a frontierei sătmărene Petea și Urziceni este intens pe sensul de intrare în țară.

Cel mai tranzitat rămâne, cel puțin până la această oră, PTF Petea, unde poliţiştii de frontieră lucrează pe șase artere de control (din cinci câte are configurația punctului). Da, nu este nicio greșeală, spun reprezentanţii ITPF.

A fost suplimentat cu o arteră de control sensul de intrare în România pentru a face față afluxului mare de persoane care se prezintă la intrarea în România.

Așadar, la PTF Petea se lucrează pe 6 artere pe sensul de intrare în țară, iar la PTF Urziceni pe 2 artere (din 3 câte sunt atribuite intrării în România).

ACTUALIZARE

Prin PTF Urziceni, în ultimele 24 de ore au intrat în țară 1.390 de persoane, călătorind cu 395 mijloace de transport.

Sâmbătă, la ora 12.00, în PTF Petea timpul mediu de așteptare este de 30 de minute pentru intrarea în țară. În ultimele 24 de ore, prin acest punct de trecere a frontierei au intrat în România 9.600 de persoane, care au călătorit cu aproximativ 3.000 mijloace de transport.

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: Femeie însărcinată, accidentată după ce a căzut dintr-o căruţă lovită de un TIR la Târgu Lăpuş

Redactie

Galerie foto cititori: Incendiile de vegetație uscată fac ravagii în întreg județul. Cine îi prinde pe incendiatori?

Vasile Dale

VIDEO. Ce rușine pe sătmăreni! Cicliștii de la Turul României au căzut pe ”capete” din cauza gropilor de pe drumul județean Satu Mare – Ardusat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.