BREAKING NEWSEvenimentNational

VIDEO: Îmbrânceli și înjurături între jandarmi și clienții unui bar

Un echipaj mixt format din angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare și al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare a fost solicitat să intervină sâmbătă seara – printr-un apel la 112 – la un bar din Cartierul Sătmărel, în municipiul Satu Mare.

Conform informațiilor PresaSM, alerta a fost dată de angajații unui bar, după ce câțiva bărbați ar fi devenit recalcitranți. Ajunse la fața locului, forțele de ordine au încercat să îi bage în autospecial pe bărbații vizați, dar aceștia s-au opus, motiv pentru care oamenii legii au fost nevoiți să îi imobilizeze.

Cel puțin unul dintre sătmăreni l-ar fi împins pe un jandarm, care i-a cerut să se liniștească. Pentru că nu s-a supus indicațiilor, jandarmul și polițiștii au fost nevoiți să îl încătușeze.

Unii dintre martori le-au cerut oamenilor legii să nu folosească forța, opinând că indivizii s-ar fi supus.

Din imagini, în schimb, nu rezultă că indivizii ar fi dat semne că ar coopera. Aceștia au fost duși la sediul Poliției Municipiului Satu Mare unde s-au continuat cercetările în vederea luării măsurilor legale.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: O casă din Coştiui a luat foc (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV – ACTUALIZARE: O ceartă la Hideaga a degenerat! A fost nevoie de intervenția mascaților de la IJJ Maramureș. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

FOTO: Ca-n Vestul Sălbatic – Patru femei s-au bătut în stradă în Baia Mare. Una a folosit şi spray lacrimogen (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Alex decembrie 19, 2022 at 11:57 am

Asa s romanii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.