BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Pieton spulberat de un AUDI la Sighetu Marmației. Martorii spun că șoferul gonea prin oraș (ACTUALIZARE)

Accident grav la Sighetu Marmației, lângă Liceul Pedagogic. Un pieton a fost care ar fi traversat prin apropierea unei treceri pentru pietoni a fost spulberat de soferul unui autoturism Audi.

Martorii spun că șoferul mașinii gonea pe strazile orașului. ”Mergea când pe banda 1, când pe banda doi. L-a luat cu partea stângă față și l-a aruncat câțiva metri prin aer. A oprit mașina la aproape 30 de metri de locul impactului” a povestit un martor al evenimentului.

Un echipaj SMURD a sosit la fața locului pentru a prelua bărbatul rănit. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

ACTUALIZARE

Ieri, 18 decembrie, la ora 20.14, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs în municipiu, pe strada 22 Decembrie 1989.

​Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani din Sighetu Marmației, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția străzii Traian, către strada Iuliu Maniu, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 51 de ani din Vadu Izei. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmției în vederea acordării de îngrijiri medicale.

​Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

​În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE 2

După impact autoturismul a oprit în apropierea unei treceri pentru pietoni. Pasagerul din dreapta și șoferul în vârstă de 21 ani au coborât și s-au îndreptat spre victima.

O cameră de supraveghere din zonă a surprins totul. Imaginile vi le prezentăm în exclusivitate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: Un maramureșean din Ungureni mort într-o explozie devastatoare a unei fabrici de biodiesel din regiunea spaniolă La Rioja (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: O casă din Mireşu Mare a ars ca o torță. O femeie imobilizată la pat găsită carbonizată. Fiul victimei internat la psihiatrie (actualizare)

Redactie

I-A SMULS CERCELUL DIN URECHE: Bătrână tâlhărită pe Bd. Bucureşti ziua-n amiaza mare

Vasile Dale

1 mesaj

Escu decembrie 20, 2022 at 10:51 am

Asa se conduce mai nou in Sighet..ti-e frica sa mai iesi din casa ca si pieton !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.