Important

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Ministerul Agriculturii a atras aproape 3 miliarde de euro din fonduri europene pentru agricultura Românească


Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a încasat săptămâna trecută peste 253 de milioane de euro, fonduri europene, sumă care reprezintă rambursarea de către Comisia Europeană (CE) a cheltuielilor aferente contribuției externe nerambursabile a Uniunii Europene la finanțarea PNDR 2014-2020.
„De fiecare dată când Ministerul Agriculturii a fost condus de PSD, a fost bine pentru fermierii români. Pe lângă faptul că beneficiază de mai mulți bani, multe fonduri ajung mai repede la beneficiari, ceea ce le permite pregătirea din timp a culturilor”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.
Prin adăugarea acestei plăți la încasările din perioada ianuarie–noiembrie anul curent, valoarea totală a sumelor intrate în agricultura României în cursul acestui an se ridică la aproape 3 miliarde de euro. Această sumă reprezintă contribuția UE la finanțarea PNDR 2014-2020 din Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (FEADR) și EURI, precum și cea corespunzătoare finanțării plăților directe și măsurilor de piață finanțate din Fondul European pentru Garantare Agricolă (FEGA).

Te-ar putea interesa si

Care sunt cele mai sigure pariuri pe fotbal?

Vasile Dale

Poliţistul din Jibou prins cu droguri, dat afară din Ministerul de Interne. A recunoscut că a cumpărat și consumat stupefiante cu prietenii săi

Redactie

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.