BREAKING NEWSEvenimentNational

Bărbat înjunghiat de 11 ori de colegul de muncă!!! Victima este în comă

Incident deosebit de grav la o societate comercială situată pe Drumul Odoreului din municipiul Satu Mare. Conform informațiilor obiectiv-sm.roun sătmărean, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Odoreu, angajat ca și paznic la o firmă privată, a fost înjunghiat de 11 ori cu un cuțit de către colegul său de muncă, angajat tot ca și paznic.

Cert este faptul că victima a ajuns în stare foarte de gravă (stare comatoasă) la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Conform informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orelor 03.00, atunci când polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat de 62 de ani, din Satu Mare, despre faptul că i-ar fi provocat, prin înjunghiere, mai multe lovituri unei persoane, pe raza municipiului Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, bărbatul i-ar fi aplicat victimei, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Odoreu, mai multe lovituri la nivelul membrelor superioare și inferioare, precum și în zona abdominală, utilizând un cuțit.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Pe numele bărbatului de 62 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, acesta fiind declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Te-ar putea interesa si

Final proiect ”START GRĂDINIȚĂ”. 20 de copii din zona Pirită au fost pregătiți pentru intrarea în grădiniță

Vasile Dale

EXCLUSIV: AVEM ÎNREGISTRAREA AUDIO CARE VA ZGUDUI DIN TEMELII JANDARMERIA ROMÂNĂ – Inspectorul șef de la Maramureș acuzat de abuz și hărțuire sexuală. 4 femei și-au dat demisia după ce șeful s-ar fi dat la ele (episodul 1)

Vasile Dale

DETALII ȘOCANTE CRIMĂ ELEVĂ: Trupul neînsuflețit al tinerei, scos din greșeală din pământ de un agricultor, cu plugul

Vasile Dale

1 mesaj

calin decembrie 22, 2022 at 8:55 am

Asta ii viata de alcoolist !!!!Acum, unu in pamant si celalalt , la „concediu „pe spatele nostru , al celor platitori de taxe si impozite !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.