Important

Colindători speciali la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș

În săptămâna premergătoare Nașterii Domnului, mai multe grupuri de colindători ne-au călcat pragul instituției și ne-au adus vestea bună a Întrupării Mântuitorului Hristos.
„Astfel că, începând cu data de 19 decembrie a.c., am ascultat cu emoție sfântă și cu multă bucurie colinde cântate de copilași de la grădinițe, școli gimnaziale și licee. Totodată ne-au cântat și încântat și corul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă, corul Inspectoratului Județean de Jandarmi, precum și corul din cadrul Ministerului Apărării Naționale.
De asemenea, corul de colindători al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, în zilele de 20 și 21 decembrie a.c., a fost primit la Inspectoratul Județean de Jandarmi, Prefectura Maramureș, la sediul Direcției Județene de Informații, precum și la sediul redacției „Ziar de Maramureș”
Gazdele au primit cu emoție și cu bucurie polițiștii, exprimându-și regretul că în ultimii 2 ani tradiția colindatului nu s-a putut împlini din cauza pandemiei”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş..

Te-ar putea interesa si

VIZITĂ PAPALĂ: Programul vizitei Sanctității Sale Papa Francisc în România

Vasile Dale

FOTO: Bărbat din Cicârlău, amendat după ce a aruncat deşeuri într-un loc neamenajat

Redactie

Cazuri complexe cu risc vital, manageriate cu succes la Spitalul Județean Baia Mare

Redactie

1 mesaj

Alex decembrie 22, 2022 at 11:05 pm

Nu aveti de lucru? Ii lasati pe hoti sa colinde prin oras?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.