BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile percheziției din Borșa. Mascații au intrat în casă la ora 6.05 și au găsit materialele pirotehnice comandate online

Astăzi dimineață la ora 6.05 mai multe autovehicule ale Poliției Arme, Explozivi și Substanțe Toxice, dar și ale Serviciului Poliției de Intervenție Rapidă din cadrul IPJ Maramureș au descins la o gospodărie din orașul maramureșean Borșa.

Oamenii legii aveau informați clare că în imobilul respectiv sunt materiale pirotehnice care urmează să fie comercializate deși acest lucru este interzis.

Ce spune Poliția

Azi, 21 decembrie, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase sprijiniți de polițiștii din Borșa și de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, la domiciliul a două persoane din Borșa.

În cadrul activităților au fost identificate și ridicate în vederea confiscării 3 baterii din categoria F2, 11 articole pirotehnice circoblitz din categoria F2, 8 cutii petarde din categoria F2 cu 10 buc fiecare cutie, 79 cutii petarde cu 60 de petarde fiecare cutie, 2 cutii petarde din categoria F3 cu 36 bucăți fiecare cutie și un articol pirotehnic din categoria F2.

S-a stabilit că întreaga cantitate de articole pirotehnice în greutate de aproximativ 18 kilograme, în valoare de 1300 lei, a fost achiziționată online de către una din persoanele vizate în cauză, pentru comercializare și livrată printr-o firmă de curierat.

Lucrătorii operativi au beneficiat de sprijinul Biroului de Analiză a Informațiilor Maramureș.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prev. de art. 37 lit. a din Legea nr. 126/1995 Republicată.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ŞANSĂ LA VIAŢĂ: Un tânăr din Zalău a primit o inimă nouă la clinica din Târgu Mureş. Prelevarea cordului s-a făcut la Spitalul din Baia Mare (VIDEO)

Vasile Dale

Deputatul Adrian Todoran, solidar cu micii fermieri: ”Vă îndemn să cumpărăm de la producătorii locali”

Redactie

RECORD DE INFRACŢIUNI: Sighetean prins la volan de 8 ori fără permis: de 4 ori beat la volan și de 2 ori conducând o mașină neînmatriculată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.