BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO CITITORI: A plătit sau nu șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureș pentru bradul de Crăciun? Poate ne lămuresc cei de la DGA sau angajatul Direcției Silvice Maramureș (actualizare)

Facem precizarea de la bun început că nu acuzăm în niciun fel persoana despre care vom face referire în acest articol. Publicăm doar fotografiile și informațiile primite pe adresa de email. Bineînețeles așteptăm și o reacție oficială a celor de la Direcția Generală Anticorupție Maramureș, a celor din conducerea IPJ Maramureș precum și a celor de din conducerea Direcției Silvice Maramureș.

Așadar, redăm mesajul atașat fotografiilor pe care le-am primit: ”Bună seara. Aș vrea să vă trimit un pont pentru o știre. Voi anexa de asemenea fotografii. Totodată, aș dori să rămân anonim și înerc să furnizez cât mai puține detalii posibile.

Șeful Serviciului de Ordine Publică al IPJ Maramureș a fost surprins în timp ce primea o mică atenție din partea unui angajat al Ocolului Silvic, respectiv un brad de sărbători pe care urmează să-l împodobească. Sursele susțin că având în vedere funcția sa și competența pe care acesta o are asupra cercetării infracțiunilor silvice, acesta ar și profita de acest lucru”.

În continuare cititorul mai face referire și la un grad de rudenie pe care șeful SOP din cadrul IPJ Maramureș ar avea-o cu șeful unui Ocol Silvic de pe raza județului Maramureș și care, spune cititorul, a fost numit în această funcție tocmai datorită gradului de rudenie.

”Mai departe așteptăm reacția DGA, dacă și ce vor face aceștia. Noi încă sperăm că această instituție a statului va investiga mai departe și va intra mai adânc în problemă pentru a descoperi și altele, despre care noi, cetățenii de rând nu avem acces” încheie cititorul mesajul transmis.

Menționăm încă odată că nu acuzăm pe absolut nimeni însă funcția de conducere extrem de importantă pe care o are angajatul IPJ Maramureș ne-a determinat să publicăm fotografiile și mesajul cititorului nostru.

ACTUALIZARE (vineri, 23 decembrie, ora 11.00)

Conform surselor noastre reiese că fotografiile au fost realizate în preajma Crăciunului 2021 (adică anul trecut). Totodată cel din imagini despre care se spune că ar fi angajat al Direcției Silvice Maramureș se pare că ar fi vorba despre șeful de la Pază și Protecție din cadrul Direcției Silvice Maramureș.

Culmea este că despre acest domn noi am mai scris chiar la începutul acestui an. Și v-am prezentat și documente în acest sens. Firește conducerea Direcției Silvice Maramureș nu a reacționat, preferând să adopte ”poziția struțului” (adică au băgat capul în pământ, sperând că nu va vedea nimeni nimic și timpul va ”rezolva” totul).

Dar oare este normal ca o mașină de la Pază și Protecție din cadrul Direcției Silvice Maramureș să îl ”servească” pe șeful de la Ordine Publică și implicit șef peste biroul Delicte Silvice din cadrul Poliției? Întrebăm și noi în speranța că vom fi lămuriți de instiuțiile vizate.

ACTUALIZARE (vineri, 23 decembrie, ora 14.18): IPJ Maramureș

”Urmare a articollui de presa apărut în mediul online, Compartimentul de Relații Publice din cadrul IPJ Maramureș este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate în articolul de presă de către compartimentul de specialitate întrucât persoana reclamată are calitatea de angajat al IPJ Maramureș, în vederea clarificării situației și luării măsurilor legale care se impun”

Așteptăm așadar toate clarificările instituțiilor amintite pe adresa de email: [email protected]. Acestea vor fi publicate în cadrul acestui articol.

Te-ar putea interesa si

FOTO – NU RENUNȚĂ LA PROTEST: Polițiștii au oprit astăzi pentru o oră activitatea. Sindicaliștii îndeamnă să nu se aplice amenzi, ci doar avertismente

Vasile Dale

ȘCOALA SĂLBATICĂ: SIGHET – Un elev i-a bătut cu un baston telescopic pe un coleg, un părinte și pe dirigintele clasei. Totul s-a petrecut în Liceul tehnologic „Forestier”

Vasile Dale

Miracol la biserica arsă de Florii, din Borșa. Sute de credincioși au venit să vadă minunea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.