BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

MISIUNI DE SALVARE – Pompierii sigheteni au salvat angajatul unei spălătorii care s-a urcat pe clădire. Câine scos din râul Săsar în Baia Mare

Două misiuni de salvare au avut pompierii maramureșeni în Ajun de Crăciun. Prima misiune a venit după ce un băimărean a sunat la 112 și a cerut ajutorul militarilor pentru a salva un câine care a căzut în râul Săsar, în zona Bibliotecii Județene. Pompierii au scos animalul și l-au predat proprietarului.

La o oră, pompierii sigheteni au intervenit pentru a salva un bărbat care se urcase pe o clădire pentru a pune ghirlande luminoase. Bărbatul, angajat la o spălătorie auto din Sighet, nu a mai putut coborî așa că a cerut ajutorul militarilor. Echipajul pompierilor au intervenit cu o scară și l-au adus pe sighetean ”cu picioarele pe pământ”.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Au băut la Zilele Comunei Satulung până luptătorii de la trupele speciale ale poliției i-au trântit de pământ și i-au încătușat

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Alex ”Need For Speed” va fi cercetat în stare de libertate. A stat 24 de ore în beciul poliției

Vasile Dale

BUNI-S PSD-iștii, dle Președinte? GOANĂ PENIBILĂ DUPĂ VOTURI: A inaugurat muzeul de la Băsești cu banii alocați de ”ciuma roșie”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.