BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ÎN AJUN DE CRĂCIUN: Accident grav la Oncești soldat cu două fetite rănite. Minorele colindau din casă în casă (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a petrecut în Ajunul Crăciunului pe raza localității Oncești. Din primele informații două minore in varsta de 12 au fost rănite grav fiind transportate la spital pentru investigații medicale.

Șoferita un varsta de 29 ani din Sighetu Marmatiri este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Fetitele ar fi iesit dintr o casa unde au colindat si au traversar soseaua fara sa asigure, fiiind lovite in plin. Ambele fetite au fost transferate la Spitalul Județean Baia Mare in stare grava.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 24 decembrie, la ora 17.20, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.J. 186, în localitatea Oncești, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 28 de ani din Sighetu Marmației, a surprins și accidentat frontal două minore de 12 ani, care traversau partea carosabilă în calitate de pietoni.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a minorelor care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Totodată, aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Trebuie să eliminăm pragul de 9,4% din PIB ca limită a creșterii pensiilor”

Vasile Dale

HOTĂRÂRE MARAMUREȘ: Purtarea măștii de protecție ESTE OBLIGATORIE ÎN TOATE SPAȚIILE/LOCURILE PUBLICE

Vasile Dale

DESCINDERI: Percheziţii domiciliare privind contrabanda cu ţigări şi evaziunea fiscală în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare

Redactie

1 mesaj

Nelu Buzura decembrie 25, 2022 at 5:17 pm

Eu aș dori o investigatie din partea DNA SAU DICOT ,așa cum s-a dovedit la suceava polițist dădea permise auto pe bani ,cred că și în maramureș avem ,sunt convins 100 % ,cum e posibil soferi noi cu permis fac imidiat accident ?
Nu vi se pare că ceva nu-i în regulă?
ALO DNA, DICOT ,CE FACETI??

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.