BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE ÎN AJUN DE CRĂCIUN LA VĂLENI: Un pieton decedat și două persoane rănite (actualizare)

Tragedie în Seara Ajunului de Crăciun pe raza localității Văleni (comuna Călinești). Un pieton a fost surprins și accidentat mortal de un autoturism.

Șoferița autoturismului a pierdut apoi controlul volanului și a ajuns în șanț. Femeia dar și un pasager din autoturism au sufefit leziuni corporale, aceștia fiind preluați de echipajele medicale și transportați la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației pentru investigații medicale.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătănare corporală din culpă.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi noapte, 25 decembrie, în jurul orei 03.30, polițiștii din Ocna Șugatag au intervenit la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Bârsana.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 38 de ani din Călinești, dinspre Bârsana înspre Văleni, pe D.J. 185, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 36 de ani din Văleni care, în calitate de pieton, se deplasa în aceeași direcție pe partea carosabilă.

În urma impactului, a rezultat decesul pietonului și vătămarea corporală a conducătoarei auto precum și a unui pasager din autoturism de 29 de ani din Vrancea.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

IARNĂ ÎN MARAMUREŞ: Ninge în Pasul Prislop, se circulă în condiții de iarnă

Vasile Dale

A SCHIMBAT ȚIGĂRILE CU RUMEGUȘ – Fosta șefa a Postului de Poliție Bârsana rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: O casă din Mireşu Mare a ars ca o torță. O femeie imobilizată la pat găsită carbonizată. Fiul victimei internat la psihiatrie (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Nelu Buzura decembrie 25, 2022 at 5:06 pm

Dacă în suceava s-a dovedit că un polițist a dat permise pe bani ,credeți că în maramureși sau alte zone nu se întmplă?
Nu vedeți că zilnic sunt accidente cu șoferi tineri noi??
Și vă mai spun și o altă cauză , văd prin maramureș inclusiv Borșa ,șoferiță care debia mișcă jeepul prin parcare da na ia cumparat soțul !!!

Dece nu i-a cumparat mașină automatică sau semi automatică ?,să poată conduce ok ?

Eu am avut o perioadă lipsă în conducere în ce privește manevra cu ambreajul și am trecut la mașină semiautomată ,conduc fara probleme !!

Și mie mi-sa oprit motorul prin intersecție asa cum vad la multi pe mașină manuală și decît să mă pun în pericol sau să pun pe alți ,am decis să trec la mașina semiautomată ,nu mai am probleme ,recomand cu încredere mașinile semi automate sau automate , nu mai ai 3 pedale ,ai doar 2 frînă și acelerație .

Drumuri Bune!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.