BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO – ACCIDENT LA POIENILE DE SUB MUNTE: Un șofer a intrat cu BMW-ul într-un podeţ, apoi s-a răsturnat pe plafon

Ieri, 25 decembrie, la ora 14.00, polițiștii din Vișeu de Sus, au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 187 în localitatea Poienile de Sub Munte.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 31 de ani din Poienile de Sub Munte,, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un capăt de podeț, după care s-a răsturnat pe plafon în curtea unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului care s-a deplasat cu mijloace proprii la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

În perioada 19-25 decembrie a.c., polițiștii din Baia Sprie împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Șișești, au desfășurat acțiuni pe linie rutieră.

În cadrul acțiunilor au fost verificate aproape 100 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenţionale în valoare totală de 20.485 de lei.

Ca măsuri complementare s-a dispus reținerea a trei permise de conducere și a șase certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

NU ŞI-AU FĂCUT TREABA: Firme de deszăpezire sancţionate de polițiștii rutieri maramureșeni

Redactie

Ziua Națională a României: 8 maramureșeni, inclusiv Prefectul, medaliați de Președintele României cu ordinul și medalia ”Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler

Vasile Dale

MĂSURI RADICALE COVID-19: O LUNĂ – Danemarca își închide granițele astăzi la ora 12.00

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.