BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Urmărire cu focuri de armă prin BORȘA – Polițiștii au scos pistoalele și au tras trei focuri de armă pentru că nu a oprit la semnale. Agresiuni și amenințări într-un fond de vânătoare (actualizare)

Incidente grave s-au petrecut ieri la Borșa, în Maramureș Paznicii unui fond de vânătoare din localitate au fost amenințați și agresați de un individ cunoscut deja în toată zona sub porecla de ”Braconierul Nr. 1”. Totul se întâmpla în jurul orei 17 când polițiștii au fost alertați.

Administratorul fondului de vânătoare susține că angajații păzeau pădurile pentru că braconierii s-au ”înmulțit” în zonă. ”Sunt peste tot. Ne urmăresc fără încetare. Au stații performante și comunică între ei. La noi în zonă sunt emise autorizații de vânătoare la cerb. Iar ei fac prăpăd acolo.

Când a venit poliția au încercat să oprească o mașină de teren, în zona Gurii Bălășinii. Nici vorbă să oprească. A accelerat. Polițiștii au urmărit mașina de teren. Ba au scos și pistoalele și au tras după mașină. NIci așa nu a oprit. Au scăpat. Polițiștii au găsit mașina în curtea casei individului. A spus că la volan era o femeie. Mint cu nerușinare. Nu au nicio frică. De nimeni și de nimic. Nu ne putem apăra de braconieri. Sunt violenți, au arme ascunse peste tot. Suntem amenințați și urmăriți zi de zi. Nimeni nu face nimic. Poliția de Frontieră e pe munte non stop, că este graniță. NIci de ei nu au frică” ne-a transmis admnistratorul fondului de vânătoare.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 27 decembrie, la ora 17.40, polițiștii din Borșa, în timp ce efectuau serviciul de control trafic rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era condus pe strada Cisla din oraș.

Conducătorul auto nu a oprit, continuându-și deplasarea înspre centrul orașului Borșa, moment în care un polițist a efectuat 3 focuri de armă de avertisment, în plan vertical, însă șoferul și-a continuat deplasarea.

În urma verificarilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul aparține unui bărbat de 47 de ani din Borșa. La domiciliul acestuia, a fost identificat autoturismul, proprietarul acestuia și o tânără de 19 ani, care a relatat faptul că ea a condus autoturismul și nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 2030 lei.

Totodată, ca măsură complementară s-a dispus reținerea plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului.

În cauză, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

Sursa foto: facebook.com/ în imagine este mașina de teren după care polițiștii au tras cu pistoalele.

Te-ar putea interesa si

FOTO: MOISEI – Un gorjean s-a izbit cu mașina de un stâlp apoi a ”zburat” în râul IZA

Vasile Dale

IMPRAȘTIAT PESTE TOT: Au luat doar o parte din gunoiul care trona in containerele de pe strada Gării din Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Consilierii locali au ales viceprimarul în persoana Danielei Onița Ivașcu. Au existat trei propuneri

Redactie

1 mesaj

Tractoristul nr 1 ianuarie 1, 2023 at 7:36 pm

Huo jigodiile. La munca in folosul comunitatii, au facut bani din hotii si si.au luat jeepuri putorile nu le place munca la banditi. Stau prin baruri si umbla beti la volan. Iar prietenii lor zic ca nu e adevarata stire. Cum sa nu fie adevarata daca e comunicata de IPJ MM. Intelegeti? Mergeti la munca si munciti sa vedeti cat de greu se castiga banul, ca voi nu stiti.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.