BREAKING NEWSImportantNational

Eurovision România 2023: Ocean Drive, o echipă de muzicieni din Baia Mare în finala competiției

Ocean Drive este trupa Băimăreană care își face debutul în Finala Selecției Naționale Eurovision 2023 cu piesa „Take You Home”.

Trupa este formată dintr-o echipă de muzicieni în care fiecare dintre ei are peste 12 ani de experiență atât în industria muzicală națională, cât și în cea internațională.

Venind din mai multe zone muzicale, echipa și-a unit pasiunea și cunoștințele în proiectul „Ocean Drive”. Prima piesă creată – Take You Home – a reușit să convingă juriul de la Eurovision că merită o șansă în finală unde românii vor decide cine va reprezenta România anul viitor la Liverpool.

Prezentare artiști

Glad Condor (27 de ani) – solistul trupei – se pregătește pentru a vă convinge că Ocean Drive merită să reprezinte România la Liverpool. Demonstrând o sensibilitate aparte și o tehnică vocală bine pusă la punct, pe parcursul a multor ani de muncă, fiind și absolvent al Conservatorului, suntem siguri că Glad vă va încânta cu piesa „Take you home”.

Alin Dunca (30 de ani) sau Dj Vianu, așa cum este cunoscut în industria internațională de muzică house, are zeci de milioane de vizualizări la piesele și remixurile sale. Alin și-a dedicat întreaga existență muzicii încă din adolescență și va urca pe scena Eurovision, la chitară, fiind și producătorul principal al piesei finaliste.

David Dragoș (23 de ani) este un tânăr ce a studiat muzica încă de la vârsta de 7 ani. Producător și instrumentist talentat a surprins întotdeauna cu show-urile sale de muzică electronică la vioară. De asemenea, David cântă atât la pian, chitară, cât și la bass alături de Ocean Drive.

Czol Laszlo (27 de ani) este un chitarist genial despre care știm sigur că o să vă surprindă de fiecare dată când îl veți asculta. “Lace” (cum îl alintă trupa), un muzician de excepție, și-a lăsat amprenta asupra fiecărei trupe cu care a cântat anterior. Iubește blues-ul și rock-ul și reușește să adauge mereu un sound excepțional în muzica pop alături de colegii lui din trupa Ocean Drive.

Cătălin Peter (28 de ani) este cel care a înființat trupa, având experiență atât în management artistic, cât și în producție muzicală. Managerul trupei se asigură că Ocean Drive va transmite cu fiecare apariție același vibe fresh. Cătălin pregătește minuțios o lansare internațională, fiind probabil primul manager de trupă român aflat într-un scaun cu rotile.

Despre piesă

„Take You Home” este o piesă pop funk la care a lucrat întreaga echipă. După primele sesiuni ca și trupă, Glad le-a arătat colegilor un demo al unei piese scrise de el cu câțiva ani în urmă. Echipa, fiind încântată de ce a auzit, a decis să aducă un sound și mai actual și să înscrie piesa în concursul Eurovision.

Juriul a decis că din cele 84 de piese înscrise, „Take You Home” merită să facă parte din cele 12 piese finaliste în Preselecția Națională Eurovision 2023.

Sperăm să vă placă și să votați Ocean Drive – „Take You Home” pe 11 Februarie 2023!

Te-ar putea interesa si

CEL MAI FRIG MARAMUREŞ: -21 grade Celsius la Târgu Lăpuş (video)

Redactie

Polițiștii de prevenire, prezenți la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” din Târgu Lăpuș

Redactie

GALERIE FOTO EXCLUSIV: INTERVIN CU ARMATA – 200 de români ”prinși” într-un focar COVID-19 din Tiszaújváros, Ungaria

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.