BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Cu pistolul la brâu pe străzile din Baia Mare. Polițiștii l-au încătușat imediat

Incident grav ieri după-amiază în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare. Un băimărean aflat într-o parcare a observat faptul că în apropiere un bătrân ar fi fost ”certat” de un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani. Ba mai mult, la un moment dat, acesta din urma ar fi scos de la brâu un pistol și a început să gesticuleze cu acesta în mână.

Cititorul nostru a pus mâna pe telefon și ne-a înregistrat câteva imagini video cu cei doi. În câteva minute, cei doi au plecat în direcții diferite. Băimăreanul a cerut ajutorul unui echipaj al poliției aflat în zonă.

Imediat forțele de ordine l-au depistat pe suspect pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare. A fost imobilizat și încătușat. La brâu polițiștii au descoperit un pistol, care nu avea nicio serie vizibilă. Bărbatul a fost urcat în autospeciala de intervenție și a fost dus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare.

Acolo polițiștii au stabilit că pistolul este de tip airsoft pentru care băimăreanul în vârstă de 30 de ani ar fi trebuit să aibă permis special. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ancheta este în desfășurare.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA JUCU: Coliziune între două maşini conduse de maramureşeni. O femeie rănită (FOTO)

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: S-a chinuit timp de 8 minute să iasă din parcare, a avariat o altă mașină, apoi a fugit

Redactie

SINUCIDERE LA PETEA: Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a spânzurat în timpul serviciului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.