BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandateTara Codrului

EXCLUSIVITATE – Strigăt de ajutor din Maramureș. O femeie din Gârdani își caută sora dispărută fără urmă în BELGIA. ”Nu ar fi plecat fără fiica ei de 2 anișori și fără să ne spună”

O maramureșeancă din Gârdani ne-a contactat cerându-ne ajutorul pentru a mediatiza dispariția misterioasă a surorii ei, Lucia Alexandroae, mama unei fetițe în vârstă de 2 ani.

”Dispărută din 9 decembrie de la domiciliul ei din Arlon (Belgia), unde locuia cu familia. Lucra la Eurostat-Soggeti în Luxemburg. Dacă cineva a văzut-o sau are informații despre sora mea Lucia Alexandroae, vă rog să mă anunțe. Mulțumesc frumos!” este mesajul transmis de femeia din Maramureș.

Aceasta ne-a declarat că sora ei a locuit o perioadă în Luxemburg, apoi s-a mutat în Belgia cu soțul, un bărbat din Medgidia, și fiica lor de 2 ani.

”Nu ar fi plecat de-acasă fără fiica ei de 2 anișori și jumătate. Era ochii ei. O iubește enorm și nu ar putea sta un minut fără ea. Noi am vorbit prin apel video cu Lucia joi seara, 8 decembrie. Sâmbătă dimineața (10 decembrie) între 10 și 11, soțul ei ne-a spus că nu mai este, nu mai știe nimic de ea. Vineri nu ne-a spus nimic. Nu și-ar fi lăsat fetița. Nu ar fi plecat fără să vorbească cu noi. Avem noi bănuielile noastre, dar sunt doar bănuieli. Am anunțat dispariția surorii mele și acolo în Belgia, dar și aici la noi la Poliție. Am fost și am dat declarații. Sora mea și fiica ei au și cetățenie luxemburgheză. Am auzit că ar fi amenințat-o cu moartea, că ar fi amenințat-o că va face să dispară ca Elodia”, ne-a spus sora femeii dispărute.

IPJ Maramureș a confirmat faptul că la poliție s-a prezentat mama femeii în data de 15 decembrie. Aceasta a declarat că nu mai poate lua legătura cu fiica ei stabilită în Belgia împreună cu soțul ei. Femeia le-a relatat polițiștilor că fiica ei ar fi intenționat să divorţeze pentru că nu s-ar fi înțeles cu soțul. Polițiștii maramureșeni efectuează activități specifice pentru identificarea, localizarea și clarificarea situației.

Dacă există persoane care au văzut-o sau care știu detalii despre acest caz este rugat să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție din Maramureș. Totodată, cititorii noștri din Belgia dacă au informații despre Alexandra sunt rugați să se adreseze poliției locale.

AȚI VĂZUT-O?

În data de 15 decembrie a.c., polițiștii din Fărcașa, au fost sesizați de către o femeie din Gârdani, cu privire la faptul că fiica sa, Alexăndroae Lucia-Miorița de 31 de ani, din Medgidia, în data de 09 decembrie a.c., a dispărut de la locuința sa din Belgia, unde locuia împreună cu soțul său de 32 de ani, de aproximativ 10 ani și de atunci nu s-a mai putut lua legătura cu aceasta.

Semnalmente: înălțime – 1,60 m, 55 kg, constituție astenică, părul șaten deschis, ochi verzi.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Precizăm faptul că astăzi am primit acordul de mediatizare din partea familiei.

Te-ar putea interesa si

14-15 MARTIE: Şapte dosare penale întocmite de poliţiştii maramureşeni pentru infracţiuni rutiere

Vasile Dale

DUPĂ 7 ANI, AU VENIT SĂ VADĂ MINUNEA! Un pod așteptat de ani și ani, inaugurat cu fanfară, purceluşi la proţap și focuri de artificii mai ceva ca la Revelion

Vasile Dale

ACCIDENT: A INTRAT CU BOLIDUL PE CONTRASENS DIRECT IN TAXIMETRU. CEL DE LA VOLAN SI UN PASAGER AU PLECAT (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

O femeie din Gârdani dispărută și o anchetă în patru state UE. Mama femeii: ”Fata mi s-a plâns că el o va omorî. Și va fi mai șmecher decât Cioacă” – Stiri din Maramures decembrie 11, 2023 at 11:07 pm

[…] EXCLUSIVITATE – Strigăt de ajutor din Maramureș. O femeie din Gârdani își caută sora dis…Lucia, o maramureșeancă din Gârdani, a dispărut de o lună în Belgia | Soțul ar fi amenințat-o că va fi „următoarea Elodia”, spun rudele dispărutei baia marefemeie discpărută gârdanigârdanilenuța călăuzlucia alexăndroaiemaramureșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.