BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un Mercedes a ars ca o torță la Hărnicești. Proprietarul tocmai ieșise de la mecanic

Incendiu violent astăzi după amiază pe raza satului Hărniceși, din Maramureș. Șoferul unui autoturism Mercedes tocmai și-a scos mașina din service din satul vecin, Ocna Șugatag, după ce a avut niște probleme la instalația electrică.

Nu a mers nici 5 km că autoturismul a luat foc în trafic. Omul abia a reușit să iasă din mașină și să scape cu viață. Deși localnicii au sărit să îl ajute nimeni nu s-a putut apropia de autovehicul. Flăcările erau prea mari.

Până la sosirea pompierlor autoturismul a ars în totalitate. Proprietarul mașinii nu știe dacă își va recupera paguba pentru că la service-ul la care a fost nu a dat chitanță pentru tariful perceput.

Te-ar putea interesa si

LOVITURĂ NĂUCITOARE – ÎNCĂ UN FOCAR DE GRIPĂ AVIARĂ: Măsuri dure la Seini – 8 ferme de păsări și una de porci monitorizate

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Un bărbat din Poienile de Sub Munte a murit și patru persoane rănite pe Bulevardul Independenței (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACTUALIZARE / FOTO EXCLUSIV – ACCIDENT HORROR: Ambele mașini ale unui polițist din Rozavlea, distruse de un șofer neatent. Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.