BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: Sătmărean accidentat grav de o mașină! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei, fiind căutat în Maramureș – ACTUALIZARE

Accident foarte grav în această dimineață, în localitatea Borlești din județul Satu Mare. Conform informațiilor PresaSM, totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 06.00.

Victima este un bărbat în vârstă de 75 de ani, care a fost acroșat, de către o mașină, la nivelul picioarelor, fiindu-i provocate fracturi deschise. Victima a fost preluată de echipajele medicale fiind transportat la Spital.

Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului și este căutat de către forțele Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, în colaborare cu colegii lor din Maramureș.

Potrivit datelor PresaSM, este doar o chestiune de timp până când șoferul vinovat va fi găsit. Asta în condițiile în care există imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Autorul și-ar putea ușura situația dacă s-ar prezenta de bună voie la Poliție.

ACTUALIZARE – IPJ SATU MARE

La data de 28 decembrie a.c., în jurul orelor 06.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, cu victimă, pe raza localității Borlești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 75 de ani, domiciliat în aceeași localitate, în calitate de pieton aflat pe partea carosabilă, ar fi fost accidentat de către un autoturism, care ar fi părăsit ulterior locul producerii evenimentului.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

La momentul producerii evenimentului rutier, pietonul nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante.

În urma mobilizării și a desfășurării activităților specifice, a fost identificată pe raza județului Bacău persoana care ar fi condus autoturismul în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 49 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului de caz.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: Militar găsit spânzurat într-o unitate militară din Cluj-Napoca

Vasile Dale

SMECHERIA: UN BORSEAN CU PERMISUL RETINUT S-A RASTURNAT CU MOTOCICLETA OPRINDU-SE INTR-O POARTA

Vasile Dale

ACCIDENT: Trei adulți și doi copii răniți la Vadu Izei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.