BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Impact violent la Tăuții Măgherăuș între două autoturisme

Un grav accident de circulație s-a produs pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare, lângă dispensarul din Tăuții Măgherăuș.

Din primele informații se pare că au fost implicate două autoturisme implicate în accident: un Duster înmatriculat în județul Satu Mare și un alt autoturism înmatriculat în Sălaj.

În urma impactului violent cele două vehicule au fost distruse, iar șoferii răniți. Conform martorilor șoferița Duster-ului ar fi pătruns pe contrasens.

Traficul rutier este blocat în acest moment.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 28 decembrie, la ora 14.02, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C în localitatea Tăuții Măgherăuș.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Satu Mare înspre Baia Mare, de către o femeie de 53 de ani din Negrești Oaș, a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către un bărbat de 29 de ani din Tăuții Măgherăuș.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

video: Csolti Carol/facebook/Accidente Maramures.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DROGURI – Culturi de cannabis descoperite in Baia Mare, Groși și Satu Mare (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Directoarea unei școli din Sighetu Marmației este acuzată că a bătut o elevă de clasa a VII-a. S-a făcut plângere însă nu s-a luat nicio măsură (actualizare)

Vasile Dale

ÎNCĂ ŞAPTE: România a ajuns la 37 decese

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.