BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CAMERĂ DE BORD ACCIDENT LIVE: Avem imaginile impactului dintre două mașini pe DN1C la Tăuții Măgherăuș

Ieri după amiază v-am prezentat imagini în exclusivitate surprinse imediat după ce două mașini s-au ciocnit violent pe DN1C, lângă dispensarul din Tăuții Măgherăuș.

Astăzi vă prezentăm imagini surprinse pe o cameră de bord amplasată pe un autoturism care circula în spatele Duster-ului înmatriculat în Satu Mare, care a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Șoferul Duster-ului, o femeie din Negrești-Oaș a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. După ce a primit îngrijiri medicii au stabilit că nu necesită internare. Atât ea, cât și bărbatul din Tăuții Măgherăuș care conducea celălalt autoturism au fost testați de polițiști rezultatul fiind negativ.

S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 28 decembrie, la ora 14.02, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C în localitatea Tăuții Măgherăuș.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Satu Mare înspre Baia Mare, de către o femeie de 53 de ani din Negrești Oaș, a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către un bărbat de 29 de ani din Tăuții Măgherăuș.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO – Șomcuta Mare: Primăria a ecologizat zona de pe Calea Mireșului unde a depozitat gunoaie provizoriu

Vasile Dale

FOTO: Impact între două maşini în zona Robot Baia Mare

Redactie

L-AŢI VĂZUT? / ACTUALIZARE Băimărean de 63 de ani a dispărut de acasă. Bărbatul a fost găsit după 2 săptămâni

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.