BREAKING NEWSImportantNationalRecomandate

De ce sunt jucătorii din cazinouri predispuși la superstiții?

Ești și tu o persoană superstițioasă? Deși poate că tu nu crezi în superstiții, cu siguranță că ai auzit alte persoane care se ghidează după superstiții în viață. Spre exemplu, ei cred că ziua de vineri 13 este o zi cu ghinion sau dacă le-a trecut o pisică neagră prin față cineva o să moară. Chiar și la cazinouri sunt jucători foarte superstițioși, însă acestea le încețoșează mintea și gândirea logică, astfel că nu vor putea lua decizii corecte în unele situații. La cazinourile online poți să te bucuri de rotiri gratuite fără depunere prin crearea unui cont.

Unii cred atât de tare în superstiții încât cred că acestea le afectează modul în care joacă la cazino. De aceea vei vedea că unii jucători vor avea amulete care “aduc noroc” sau vor veni mereu însoțiți pentru a-și crește șansele să câștige.

Ce sunt superstițiile

Superstițiile pot fi definite ca o încredere în forțele supranaturale, cum este destinul sau faptul de a avea control asupra unor situații în care în mod normal nu ai putea face nimic. De cele mai multe ori, superstițiile sunt alimentate din simplul fapt că acea persoană are încredere că superstițiile există sau au existat coincidențe în trecut. Totuși, superstițiile i-au făcut pe mulți jucători să nu mai gândească logic.

Studiile arată faptul că superstițiile apar atunci când unii oameni cred că există vreo legătură între evenimente care nu au nici o legătură una cu alta. Cum am menționat și anterior, unii cred în acele amulete care “aduc noroc” când le au sau țin ghinionul departe. În realitate însă, fiecare lucru care se întâmplă depinde de un anumit set de factori care îl influențează. Norocul și ghinionul sunt doar în mintea persoanei care le crede, de aceea nu ar trebui să te gândești că într-o zi vei avea mai mult noroc la cazinouri decât în alta sau dacă îți aduci vreo amuletă cu tine.

Superstiții des întâlnite

Mulți vor și cred că dacă o superstiție a funcționat pentru un anumit jucător, va funcționa și pentru ei și vor începe să creadă că aceasta le afectează jocul. În toată lumea există jucători care se bazează pe tot felul de superstiții ciudate și chiar își fac strategii bazate pe aceste superstiții. Să vedem care sunt câteva superstiții des întâlnite la cazino.

În cazul în care ai văzut vreun turneu din China sau din Asia o să observi că în aceste locuri, culoarea roșie este considerată ca fiind una dintre cele mai norocoase culori. Te-ai gândit că dacă consideră această culoare norocoasă vor paria pe ea, nu? Ei bine, de fapt aceștia se vor îmbrăca în haine de culoare roșie sau vor purta anumite ceasuri și bijuterii care conțin culoarea roșie pentru a-și mări șansele de câștig.

Acest lucru îl vei întâlni și la jocul de ruletă, unde culoarea neagră și roșie au exact aceleași șanse de câștig, dar majoritatea consideră că faptul de a paria pe culoarea roșie le va aduce mai multe șanse. Deși recordul pentru cele mai multe rotiri la ruletă de culoarea roșie la rând este de 32 de ori nu există vreun argument logic pentru a crede că această culoare poate apărea mai des decât culoarea neagră.

O altă superstiție foarte des întâlnită atât în Europa, cât și în alte zone este aceea de a aduce o amuletă norocoasă cu tine. De fapt, aceste amulete au devenit pentru foarte multe persoane obiecte pe care le folosesc zilnic, cum este o brățară sau chiar un obiect de vestimentație. Alții au ales să își aducă cu ei un prieten norocos, o persoană pe care să o aibă alături fie la cazinoul fizic, fie la cel online, care consideră că le va crește șansele să câștige.

Poate una dintre cele mai întâlnite superstiții de care cu siguranță și tu ai auzit și pe care mulți jucători o folosesc este aceea de a-și încrucișa degetele înainte de a afla rezultatul. Această superstiție este des folosită la cazinouri, dar și atunci când persoanele așteaptă o decizie importantă, cum este nota la un examen sau rezultatul de la muncă.

O altă superstiție pe care oamenii o cred este aceea de a alege un număr norocos. În funcție de zona unde locuiești, unele numere pot să fie considerate norocoase, iar altele care aduc ghinion. Poate cel mai des întâlnit număr este 13, număr pe care oamenii îl consideră ca fiind aducător de ghinion. Motivul pentru care acest număr este considerat ca fiind aducător de ghinion este pentru că a fost ilustrat în unele locuri ca fiind o zi în care s-au întâmplat lucruri rele sau persoana cu numărul 13 a pățit ceva rău. Numărul 7 este considerat a fi un număr norocos, iar în Asia numărul 13 este tot un număr norocos. Numărul 17 a devenit tot mai popular în rândul pariurilor de la ruletă.

O ultimă superstiție, pe care poate că și tu ai mai folosit-o, este aceea de a nu te uita la joc până când se afișează rezultatul final. Unii fie se vor uita la joc pentru că în trecut le-a adus noroc, alții vor închide ochii până când vor vedea rezultatul. De fapt, dacă vei închide ochii chiar atunci când se va afișa rezultatul vei rata un moment important și vei fi nevoit să te uiți din nou. Poate că ai ratat chiar o rundă bonus sau ceva bun. Indiferent de abordarea pe care o ai, faptul că te uiți sau nu la rezultat nu va influența cu nimic dacă vei câștiga sau nu.

Concluzie

Superstițiile sunt crezute de oameni doar pentru că ei vor să creadă că au șanse mai mari de câștig. În realitate, indiferent că îți aduci o “amuletă norocoasă”, alegi un număr norocos sau o persoană, ori îți incrucisezi degetele crezând că vei avea mai mult noroc nu va influența cu nimic rezultatul jocului. Orice eveniment este influențat de o serie de factori care sunt direct în legătură cu jocul, astfel că ceea ce faci tu în afara jocului nu schimbă cu nimic rezultatul final.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Salvatorii și polițiștii de frontieră au ajuns la șeful Salvamont rămas pe munte cu un ucrainean rănit

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – Strigăt de ajutor din Maramureș. O femeie din Gârdani își caută sora dispărută fără urmă în BELGIA. ”Nu ar fi plecat fără fiica ei de 2 anișori și fără să ne spună”

Vasile Dale

MANDAT DE EXECUTARE: Bărbat de 68 de ani din Satulung, condamnat la 6 ani închisoare cu executare pentru agresiune sexuală în formă continuată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.