BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE FOTO: Angajată a Primăriei Borșa bătută și trasă de păr în sediul insituției de soțul pe care-l părăsise

Incident deosebit de grav în această dimineață în sediul Primăriei Orașului Borșa. Un bărbat, patron al unei societăți comerciale din Borșa, a intrat în instituție cu intenția de a merge la biroul de urbanism unde lucrează soția lui.

Conform surselor noastre nimic nu dădea de bănuit ce urma să se întâmple. Se pare că femeia a decis să îl părăsească pe acesta înainte de Crăciun din cauza faptului că el devenise agresiv în familie. Și se pare că nu era pentru prima data. Așa că portarul l-a lăsat să intre pentru că nu ar fi știut despre această poveste.

Ajuns în biroul de urbanism unde era femeia la serviciu acesta a tăbărât pe ea, a lovit-o cu picioarele și pumnii în stomac, a tras-o de păr. Ceilalți angajați au sărit să o ajute pe femeie și chiar au sunat la 112 pentru a cere ajutor.



sursa foto: facebook.com/el este cel care și-a bătut soția în sediul Primăriei Borșa

În acest moment femeia este la sediul poliției din Borșa pentru a da declarații. La fel și soțul pe care-l părăsise. Este de așteptat ca polițiștii să emită ordin de protecție de numele bărbatului.

Ce spune IPJ Maramureș

Biroul de presă al IPJ Maramureș ne-a confirmat faptul că polițiștii au fost sesizați astăzi dimineață la ora 9.09 la ora 112 cu privire la faptul că pe holul Primăriei din Borșa a fost agersată o femeie. Apelul a fost făcut chiar de către victimă, o femeie în vârstă de 33 de ani. Aceasta a declarat echipajului de poliție sosit la fața lcoului că s-a întâlnit întâmplător cu soțul ei de care este separată pe holul instituției.

Acesta a început să îi reproșeze diverse lucruri, apoi a lovit-o în zona spatelui cu pumnii și picioarele. Victima a fost transportată la UPU a Spitalului Borșa pentru a primi îngrijiri medicale. Nu a rămas internată. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile în care soțul agresor nu are voie să se apropie de femeie la mai puțin de 50 metri. Dosarul penal deschis este pentru violență în familie.

Comunicat oficial IPJ Maramures: Agresată fizic de soț. Pe numele bărbatului s-a emis ordin de protecție provizoriu

Azi, 29 decembrie, la ora 09.09, polițiștii din Borșa au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe holul unei instituții publice din Borșa, a fost agresată fizic de către soțul său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 33 de ani din oraș, care a relatat faptul că s-a întâlnit întâmplător cu soțul său, un bărbat de 45 de ani, care a început să îi aducă reproșuri, după care a început să o agreseze fizic.

Victima a fost transportată la U.P.U. Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne sub supraveghere medicală.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile pe numele bărbatului și efectuează cercetări su


Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: CRIMA SAU SINUCIDERE? UN TANAR A MURIT DUPA CE S-AR FI ARUNCAT DE LA ETAJUL II. PRIETENII CRED CA AR FI FOST UCIS (EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

EXCLUSIV – Prima victimă a viiturilor: Un bărbat din Leordina, găsit mort în râul Vișeu (actualizare)

Vasile Dale

Suntem capabili să pregătim viitorul pentru copiii noștri?!

Redactie

1 mesaj

Țiplea decembrie 29, 2022 at 4:28 pm

Huo huo, pacanistul dracului. Sper sa il bage si la SATU NOU.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult