BREAKING NEWSImportant

SALVAMONT MARAMUREȘ REACȚIONEAZĂ: Siguranța salvatorului este prioritară!

În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul apărut în data de 27 decembrie 2022, „EXCLUSIV VIDEO: Avem mărturia localnicului din Crasna Vișeului care a pornit de unul singur prin munții Maramureșului să îi caute pe cei doi ucraineni dispăruți. Pe unul l-a descoperit mort”, ținând cont de prevederile legale, Salvamont Maramureș solicită publicarea următorului Drept la replică:

„SPJ Salvamont Maramureș nu a fost prezent în teren cu nicio echipă de salvare în data de 27 decembrie 2022. Am luat această decizie pentru a nu pune în pericol viața salvatorilor montani angrenati in operatiunea de cautare-salvare inceputa in data de 24.12.2022 , la ora pranzului si care continua si la aceasta ora, in data de 29.12.2022.

Aceasta (decizia) s-a datorat condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în data de 27 decembrie  si a dus la suspendarea provizorie a misiunii de căutare și salvare care a fost reluata a doua zi, 28.12.2022. Pana la urma prioritara este SIGURANTA SALVATORULUI !

Cu deosebita consideratie,

Dan Benga, Sef Serviciu SPJ Salvamont Maramureș”

Te-ar putea interesa si

AUSTRIA ȘI OLANDA NE TRIMIT GUNOAIE: Două automarfare încărcate cu deșeuri oprite să intre în România, prin PTF Petea

Vasile Dale

ANUNŢ important pentru cei care doresc să ofere ajutor pentru Ucraina

Redactie

„Am văzut când a dus-o. A dus o grămadă de fete aşa”. Cum a ajuns copila de 13 ani, care a dispărut timp de 7 zile din Sighetu Marmaţiei, în casa agresorului său

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.