BREAKING NEWSEveniment

S-A APROBAT: Locuitorii din Baia Sprie și satele aparținătoare vor plăti în 2023 impozite mai mari cu 15%

Înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în ședința de Consiliul Local a Primăriei Baia Sprie s-a votat majorarea taxelor și impozitelor locale cu 15%. Asta deși marea majoritate a administrațiilor publice locale au decis să nu le crească decât cu rata inflației pentru anul 2021: 5,1% (așa prevede legea).

La ședința de CL din Baia Sprie au fost prezenți 17 consilieri locali. Dintre aceștia 14 au fost PENTRU, iar 3 ÎMPOTRIVĂ (Cătălin Bozga și Sonia Rațiu – ambii ALDE și Ioan Corodan – PmP). Așadar, în 2023 toți locuitorii orașului Baia Sprie și ai localităților aparținătoare vor plăti taxe și impozite cu 15% MAI MARI față de anul 2022.

Te-ar putea interesa si

Tragedie în drum spre muntele Athos. Curatorul bisericii de pe Valea Muntelui (Bârsana), accidentat mortal de un TIR (exclusiv foto)

Redactie

TRAGEDIE PE DN1C BAIA MARE – DEJ. UN MOTOCICLIST S-A IZBIT DE MASINA UNUI MARAMURESEAN. UN ALT MARAMURESEAN A TRECUT PESTE EL (GALERIE FOTO EXCLUSIV/VIDEO)

Vasile Dale

ACŢIUNE CONTRACRONOMETRU a salvamontiştilor la Lacul Albastrul pentru salvarea unui tânăr care ar fi consumat droguri și avea cu convulsii – ACTUALIZARE

Redactie

1 mesaj

Nelu Buzura decembrie 31, 2022 at 1:07 am

Este o nedreptate !!
Statul marește salari și pensi cu puțini lei după care vine prin primari și i-a înapoi!!!
Băimăreni ar trebui să fie uniți și să iasă în stradă!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.