BREAKING NEWSRecomandate

Două femei din Ocna Șugatag și Borșa au fost bătute de soți în prima zi a anului 2023. Un tânăr din Băița a încălcat ordinul de restricție emis de judecători

În prima zi a anului 2023, polițiștii din Ocna Șugatag și Borșa au intervenit la două intervenții semnalate prin 112, în urma cărora au fost emise două ordine de protecție provizorii.

În fapt, două femei de 44 și 50 de ani din Breb și Borșa au sesizat polițiștii cu privire la faptul că au fost agresate de soțul lor. În baza celor constatate, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați de 41 și 49 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

La data de 30 decembrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel direct de către o femeie, cu privire la faptul că, fiul acesteia, a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Baia Mare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta, respectiv o femeie de 59 de ani din municipiu, care a relatat faptul că, fiul acesteia, un tânăr de 25 de ani din Băița, împotriva căruia este emis ordin de protecție, ar fi sărit gardul imobilului de domiciliu al femeii, solicitându-i o sumă de bani. Ulterior, acesta a părăsit locul faptei în momentul în care femeia a apelat la Poliția Municipiului Baia Mare.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea oridinului de protecție.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Impact violent între două mașini la Sarasău. Un șofer de 19 ani rănit. Accidente și la Suciu de Sus și Sighetu Marmației

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / STRÂMTURA: Impact între două maşini, trei victime

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un taximetrist s-a ușurat pe el după ce a fost prins beat în trafic de polițiștii băimăreni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.