BREAKING NEWSEveniment

ÎN PRIMA ZI A ANULUI NOU: Bărbat din Borşa, prins drogat la volan, minor din Hideaga depistat conducând fără permis prin Finteușu Mic

BORȘA

În prima zi din anul nou în cazul unui conducător auto de 26 de ani din Borșa, testarea în vederea prezenței în organism a substanțelor interzise a dus la indicarea unui rezultat pozitiv, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Borșa pentru recoltarea mostrelor de sânge și urină în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor prevăzute de art. 336 aliniatele 1 și 2 din Codul Penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

FINTEUȘU MIC

În prima zi din an, polițiștii din Șomcuta Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism, care circula pe D.J. 184A, în Finteușu Mic.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, efectuând viraj spre stânga. La un moment dat, acesta a fost oprit, dar ar fi trecut pe bancheta din spate, iar la volan s-ar fi poziționat o tânără de 20 de ani din Mogoșești.

Pe bancheta din spate a fost identificat tânărul de 16 ani din Hideaga. Acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

VIDEO. O femeie din Pomi își bate copilul, LIVE pe internet! Zeci de oameni i-au cerut să se oprească

Vasile Dale

Începe recrutarea voluntarilor pentru Neversea 2023

Redactie

EXCLUSIV: Crimă oribilă la Borşa. Fiul şi-a ucis tatăl, lovindu-l in cap (actualizare)

Redactie

3 mesaje

Activistul Borsean ianuarie 2, 2023 at 5:23 pm

Jigodia dracului din Borsa. Umbla drogati putorile, ca nu lucra nicari, ca nu le place munca. La putori latu de gat

Raspunde
Activistul Borsean ianuarie 2, 2023 at 5:26 pm

La astia un par mare bagat in fund si scos pe gura

Raspunde
Activistul Borsean ianuarie 2, 2023 at 5:40 pm

Politistii sunt de vina ca nu isi fac datoria. Sunt platiti din bani publici. Eu daca sunt angajat intr un domeniu la privat si nu lucrez ma da afara. Pe ei de ce nu?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.